Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn ismertem meg. Kétszer is lemondta a randit. Nem érdeklem?
Társkeresőről mentünk át facebookra.
Pár napig beszélgettünk és elhívtam randira,azt mondta hogy eléggé sok dolga van,mondom oké,semmi baj.
Utána pár napra rá megint elhívtam randira,de azt is lemondta,hogy mostanába elég sok a dolga.
Utána még írta,hogy még biztosan lesz rá alkalom.
Ha azt írta,hogy "még biztosan lesz rá alkalom" akkor még elhívjam még 1x vagy ez csak lekoptatás?
Miert nem beszelsz konkretumokkal?
Meddig dolgozik/van suliban
Jo e a szerda 16 o vagy pentek 17 egy kicsit összefutni x kavezo elött ami neki közel van oda mesz szivesen.
Ezekböl az altalanos semmikbök amik nincsenek konkretizalva valamelyik nap valamelyik heten majd egy valahol valamennyi idöre valoban nem szokott semmi lenni.
Ugy kell kerdezni hogy van benne teny. Szerda este 16 mit csinalsz - o szaladok edzesre - akk csüt 16 jo a sarki kavezo elött a sulid mellett -15 kor jövök ki - akkor esetleg varjalak 15 kor elötte?
Es akkor ha rohan mashova azerz utközben legalabb megejthetö a szemelyes kontakt gyors
De majd irsz majd egyszer majd valahol az nem randira hivas.
Aki ennyire elfoglalt, hogy nem tud rászánni 20-30 percet egy randira, akkor az hogy fog fenntartani egy párkapcsolatot, rendszeres találkozással, együtt töltött napokkal, közös programokkal?
Ne passzold át neki a labdát.. ez a legnagyobb hülyeség.
Nem erőltetném tovább a dolgot a helyedben. Nem is írnék rá.
Ha esetleg felébredne és ő kezdene el írni, akkor megmondanám neki, hogy a lehetősége megvolt, a vonatot lekéste.
Nőként mondom, hogy sokkal inkább lekoptatásnak hangzik. Ha én igazán akarnék találkozni valakivel, de épp nem érnék rá, akkor a minimum az lenne, hogy rögtön felajánlanék egy másik időpontot. Pont azért, nehogy a másik így érezze mint te, hogy csak le akarom koptatni, és elveszítse a lelkesedését, aztán ezen ússzon el az esetleges kapcsolat. Hozzá kell tenni, hogy elég romantikus alkat vagyok, csak olyannal beszélnék meg találkozót, aki komolyan érdekel. A könnyed, tét nélküli randizgatás nem az én pályám.
Nekem meglepő is volt a 10-es válaszolót olvasni, számomra olyan, mintha őt ismerkedéskor annyira nem izgatta volna a jelenlegi párja, hogy ha nem jelentkezik többé, egy vállrándítással elintézte volna. Ha belefért neki a találkozás kutyasétáltatás közben is, miért nem ajánlotta fel ő? Én azt tettem volna. Aztán a másik fél kérlelhetetlen nyomulása győzte meg, hogy adjon egy esélyt a dolognak, ami egyébként rám meg a frászt hozta volna. Mármint ez a "Hol vagy most? Jó, akkor odamegyek" típusú rögtönzés. De látod, ilyen is van. (Bocs, Tízes, nem leszólni akarlak titeket, örülök, hogy jól sült el. Csak arra akarok rámutatni, hogy mennyire eltérően működnek az emberek, és ugyanazok a tettek teljesen más benyomást tudnak kelteni különböző személyekben.)
Ha tényleg koptatás, akkor elég gyáva, sunnyogós kihátrálás, én szerintem megkérném, hogy inkább mondja meg tisztán, ha mégsem akar velem találkozni, mert abból jobban értek. Nem nagy kunszt ha meggondolta magát, senki sem jön be mindenkinek, nem is érdemes sértésnek venni, ez a lebegtetés viszont szemétség a másikkal szemben, még ha nem is annak szánja.
Ha nagyon érdekel a lány, és mégis fenn akarod tartani neki a lehetőséget, részemről maximum a mások által is leírt "dobd át a labdát" módszert tudnám ajánlani.
Nekem inkább úgy tűnik, aki lemondott 2 randit és önmagától nem tett kilátásba más lehetőséget, az nem azonos azzal akinek kiadja magát. Akár megjelenésben, külső dolgokban hazudik, akár más téren van vele gáz amit nem mer felvállalni élőben.
Az ilyen ember kapcsolatra amúgy sem alkalmas, csak egy álmodozó, aki kizárólag virtuálisan éli ki magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!