Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi ideig lehet egyszerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig lehet egyszerre három csajjal bírni hosszútávon?

Figyelt kérdés

Van három csaj, de nem tudok közülük választani, pedig már nem bírom a tempót, minden nap szexelek valamelyikkel, sőt van, hogy egy nap kettővel is, több menetet. Kezdek szó szerint kimerülni, pedig annyira jó nők, hogy el sem hiszem. Van egy negyedik is, aki randizni akar velem, de már nem merek vele találkozni sem :D

Szóval adott három szexmániás, csinos csaj, és mindhármat kedvelem valamiért. Hogyan válasszak közülük? Nem fogom megbánni, ha a másik kettőt utána elutasítom? Volt már valaki hasonló helyzetben?

2020. febr. 1. 00:24
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez nálam is alap. Mondjuk nekem egy telefon is elég, mert úgysem engedem, hogy hozzányúljanak. Szerencsére jó memóriám van, és egyelőre még emlékszem, hogy kinek mit mondtam, de már kezd egyre fárasztóbb lenni.
2020. febr. 1. 01:46
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszi amúgy az ötleteket, ezt a munkás dolgot én is ki fogom próbálni :D
2020. febr. 1. 01:47
 13/23 anonim ***** válasza:
80%
Kérdezd meg tőlük, hogy mennyire lenne kedvük más lányokkal játszani :) Én ezt csinálnám.
2020. febr. 1. 03:46
 14/23 anonim ***** válasza:
89%

Elhánynám magam, ha megtudnám, hogy utánam másik csajba mártod a farkad. Nulla érzelmi intelligenciád van, hogy több csajt szédítesz egyszerre. Szerintem, ha már ennyire menő csávó vagy, hagyd az összeset és indulj egy negyediknél tiszta lappal.

És tök mindegy, hogy kamu kérdés vagy sem, mert most úgy is van valaki, aki ezt csinálja, és remélem olvassa egy ilyen pasi a válaszomat, mert üzenem nekik, hogy undorítóak, nem csak viselkedésben, de szerintem gusztustalan érzés nőként, hogy mindig más puncijában járkálsz. Olyan mintha prosti lennél.

2020. febr. 1. 07:04
 15/23 anonim ***** válasza:
16%
Én fél évig csináltam, de nem volt minden nap szex. Az egyik, az egy héten általában 2-szer jött, ezzel nem volt gond, mert volt férje és csak szexet akart. A másikhoz én járkáltam ritkábban, mondjuk egy hónapban 1-2-szer. A harmadik a barátnőm volt. Ki voltam facsarva rendesen én is.
2020. febr. 1. 07:04
 16/23 anonim ***** válasza:
9%

Nekem 4 van, szimplán az elfoglaltság illúzióját kell előadni ha pihenni akarok.

A pihenés valóban egy elfoglaltság, csak jobb sztoriba kell csomagolni, pl céges ügyek.

2020. febr. 1. 07:23
 17/23 anonim ***** válasza:
21%
Rossz országba születtél.
2020. febr. 1. 08:11
 18/23 anonim ***** válasza:
82%
Csatlakozom ahhoz hogy undorító vagy. Remélem majd életed szerelme is egyszerre csal ugyanennyi pasival a hátad mögött.
2020. febr. 1. 08:24
 19/23 anonim ***** válasza:
13%
Én nem sajnálom ezeket a csajokat, valami náluk se stimmel, ha egy ilyennel akadtak össze.
2020. febr. 1. 08:52
 20/23 anonim ***** válasza:
16%
Az erkölccsőszöknek üzenném, hogy miután szegény férfitársaimmal úgy tudnak bánni a nők ahogy, igazán megérdemlik hogy kicsit visszakapják.
2020. febr. 1. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!