Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti összejönnétek olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyan lánnyal aki külsőre nem az ideálotok, de a belső megfog?

Figyelt kérdés
Randizok egy csajjal, de a fent leirtak vannak, nem küldök képet. Kb 7/10
2020. jan. 23. 09:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%

Nő vagyok, és bár ez inkább a pasikra jellemző, de én nem jönnék össze olyan sráccal aki külsőre nem jön be.

Ha belsőleg megfog, akkor barátok lehetünk, de ennyi.

Az ideál alatt nem tudom azt érted-e,hogy külsőre nem jön be igazán. Az ideál más..pl. nekem nőként 185 cm magas, sportos, barna hajú, barna szemű. Ezzel szemben már volt olyan pasim aki nem így nézett ki, de bejött pasiként.

Egy kapcsolat velejárója a szexuális vonzalom is, ami ha külsőre nem jön be a másik sosem fog igazán kialakulni.

Tapasztalatból beszélek.Volt olyan srác az életemben aki nagyon rendes volt, figyelmes, kedves, értelmes, hasonló volt az értékrendünk. Összejöttünk. Lelki síkon remekül működött a kapcsolatunk de nem vonzódtam Hozzá, és ez sosem alakult ki.

kivételek viszont mindig vannak, tudjuk.

2020. jan. 23. 11:01
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
A 7/10 az kb pont azt jelenti, hogy átlag felett van és nem ronda. De ha már így pontozgatunk, magadat hányasra értékeled ezen a skálán? Nyilván te sem vagy egy Adonisz, szóval szerintem ha kedves a lány és nem 1/10-es akkor én adnék neki esélyt.
2020. jan. 23. 11:12
 13/17 anonim ***** válasza:
31%
Amikor először láttam a barátnőmet egyáltalán nem tetszett, ahogy én sem neki. Aztán sok időt töltöttünk együtt, sokat beszélgettünk és nekem napról napra egyre szebb lett, bele is szerettem rövid idő alatt. Most már őt tartom a legszebb lánynak, nem is tudom mi nem tetszett benne eleinte.
2020. jan. 23. 11:25
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én igen. Szerintem a belső fontosabb. Tartósabb és komolyabb lesz a kapcsolat, mintha csak azért jönnék vele össsze mert jól néz ki.
2020. jan. 23. 12:04
 15/17 anonim ***** válasza:
74%

Van ilyen lány, de egyszerűen nem érzem azt, hogy barátságnál tovább akarok vele menni.

Fordítottja volt, a szép, de kiborító, követelőző, sunyi, félreqró szelfihercegnő, de vele nem bírtam sokáig, igazából csak dugni volt jó, amúgy csak rombolt engem a játszmáival, ócsárlásaival, követelőzésével.

2020. jan. 23. 12:30
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért tisztázzunk már valamit: az hogy nem az ideálunk valaki, nem ugyanaz mint hogy nem tetszik.
2020. jan. 23. 14:07
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Összejönnék. A külső is fontos, de a belső fontosabb. Főleg hosszútávon.
2020. jan. 23. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!