Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan lánnyal aki külsőre nem az ideálotok, de a belső megfog?
Nő vagyok, és bár ez inkább a pasikra jellemző, de én nem jönnék össze olyan sráccal aki külsőre nem jön be.
Ha belsőleg megfog, akkor barátok lehetünk, de ennyi.
Az ideál alatt nem tudom azt érted-e,hogy külsőre nem jön be igazán. Az ideál más..pl. nekem nőként 185 cm magas, sportos, barna hajú, barna szemű. Ezzel szemben már volt olyan pasim aki nem így nézett ki, de bejött pasiként.
Egy kapcsolat velejárója a szexuális vonzalom is, ami ha külsőre nem jön be a másik sosem fog igazán kialakulni.
Tapasztalatból beszélek.Volt olyan srác az életemben aki nagyon rendes volt, figyelmes, kedves, értelmes, hasonló volt az értékrendünk. Összejöttünk. Lelki síkon remekül működött a kapcsolatunk de nem vonzódtam Hozzá, és ez sosem alakult ki.
kivételek viszont mindig vannak, tudjuk.
Van ilyen lány, de egyszerűen nem érzem azt, hogy barátságnál tovább akarok vele menni.
Fordítottja volt, a szép, de kiborító, követelőző, sunyi, félreqró szelfihercegnő, de vele nem bírtam sokáig, igazából csak dugni volt jó, amúgy csak rombolt engem a játszmáival, ócsárlásaival, követelőzésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!