Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire véljem, ha egy férfi így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem, ha egy férfi így néz/viselkedik? És hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal akivel nagyon kellemes volt időt tölteni, beszélgetni. Hihetetlenül előzékeny, udvarias, kifinomult. Azonban nagyon nagyon zavarba hoz ahogy folyamatosan "szuggerál, fürkész". Nagyon hosszan és mélyen néz a szemembe, sokkal tovább, mint ami számomra megszokott flört volna. Mondhatni le sem vette rólam a szemét, amit meg is jegyeztem neki. Azt mondta, csak néz, mert tetszem és élvezi a jelenlétem. Ez szuper, de emiatt nem tudtam feloldódni, mert kicsit már "megfigyelésnek" éreztem ami számomra fárasztó egy idő után. Próbáltam belemenni a játékba és tartani hosszan a szemkontaktust, de zavaromban mindig elnevettem magam, ő pedig nyilván élvezte, hogy elpirulok, stb. Van egy fiú haverom, aki ugyan ezt szokta, meg fogom kérdezni erről őt is.

Számomra azt sugallja, hogy ilyenkor "megd*g" a tekintetével/gondolat ban.

Tudom, hogy totál amatőr vagyok, de hogyan kéne ezt kezelnem? Vagy hogyan zökkenthetném ki, hogy ne fürkésszen megállás nélkül?

2020. jan. 22. 16:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kissé creepy a tag. Szerintem szociálisan valami nem oké vele. Mondhatnám azt is, hogy manipulatív személyiség, még azbis lehet, hogy nárcisztikus hajlama van.
2020. jan. 22. 16:30
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Pszichopata, vigyázz, fel akar darabolni.
2020. jan. 22. 16:37
 3/10 Noren1989 ***** válasza:
85%
Szerintem is azt mérickéli, hogy mekkora kukászsákba fogsz elférni feldarabolva.
2020. jan. 22. 16:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Jaj nemár.. :DD kedvesen néz és kifejezetten gyengéd férfinak tűnik, nem egy vérengző vadállatnak :) sokszor mondta, hogy gyönyörű vagyok és a nőiességem csodálja, blabla... Nem lehet, hogy csak túltolja a flörtölősdit?
2020. jan. 22. 17:02
 5/10 Noren1989 ***** válasza:
100%

Figyelj, én ilyet 1x csináltam, mikor direkt zavarba akartam hozni a lányt.

Nem praktikus, de ez van.

Hogy hogy kezeld? Szerintem a farkasszemet nem könnyű kiállni, szóval ilyenkor nyugodtan mondj valami olyat neki, amitől nyitvamarad a szája is.

2020. jan. 22. 17:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Másik véglet, amikor valaki folyton kerüli a tekintet. Egyik se normális, mindkettő elég idegesítő tud lenni.

F

2020. jan. 22. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:
86%

nem lehet, hogy üvegszeme van?

(kicsit megpöckölöd, ha kong, akkor az)

2020. jan. 22. 17:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Neki ez a taktikája, hogy megdugjon. Valakinél biztos bejött.
2020. jan. 22. 17:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon meg akar dugni. Szerintem ebbe nem kell többet belelátni.
2020. jan. 22. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak pasik akik ,direkt hoznak zavarba, kvázi lebírkoznak,uralmuk alá akatnak hajtani( kissé túluó jellemzes de valahogy igy kell elkepzelni) . Eleg illyesztő tud lenni, ilyenkor nagyon nyeregben érzik magukat. Öszinten,akikkel eddig en talalkoztam es ilyenek voltak elnyomóak. Nem likeolhatsz egy ferfi postjat se, mert beszelsz a postassal( mert megkellett adnom a szem.ig.szamomat a levelhez te gyoker) stb
2020. jan. 23. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!