Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan léptek meg randiről, ha nagyon nem jön be egy illető külsőre, vagy nagyon idiótán viselkedik, vagy csak menekülnél a helyzetből?
ez a "felhívatom magam" dolog a legamatőrebb húzás a világon. ennek a világon már senki nem dől be. kár ilyeneket lejátszani. Mindenki tudja hogy kamu, ráadásul megalázod a másikat azzal hoyg nem vagy őszinte.
én simán megmondom, hogy "bocsi, ne haragudj, én nem erre gondoltam. nem szeretném húzni az idődet. nem egymást keressük" kész. egyenes a legrövidebb és még csak nem érzi ugy a másik h hülyének nézed.
Amilyen családom van,megoldják ők,hogy le kellene lépjek egy randiról :D
Mondjuk már másfél éve nem kell ismnerkednem
Nekem volt hogy az elsö pillanatban az elsö szavaim voltak, hogy ne haragudj szerintem nagyon nem illünk össze. Sikerült jo kapcsolattal elvàlni.
Elözmény tarskeresös beszélgetés igazi jo lelkü srac, aranyos kedves, jokat beszélgettünk.
Talàlkozunk. En 25 vagyok szemèlyesen kiderült hogy ö kb 50 nek kinèzö 40 lehet(irtora lestrapált vénnek tünt es fogai is hol vannak hol nincsenek)
Kèsöbb még irkált is nem akartam megbántani visszairtam hogy tényleg vmi jo asszonyt èrdemel de nem vagyunk egy világ higyje el. Igazábol jol váltunk el, nem volt köpködes egymasra meg ilyenek.
De azèrt nekem hatalmas pofon volt személyesen meglátni öt hogy kb 10 évvel fiatalabb képe volt fent. Megláttam lefagytam es elsö talàlkozon még meg akart puszilni üdvözlöleg!gyors kihátráltam hogy hozzam ne èrjen. Abszolut nem èrtem az ilyenek mit akarnak 25 èvesektöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!