Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismerkedtem egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy lánnyal, utána webkamerát kapcsoltunk, és a további lent. (? )

Figyelt kérdés

Nem úgy nézett ki, mint a képeken. Volt pillanat, amikor nagyon hasonlított a képekre, de többnyire más volt. Mintha nem is az az ember lenne, aki a képeken tetszett nekem. Most akkor hol van a probléma?

Hogy lehet, hogy valaki a képeken meg a webkamerában teljesen más?

Torzíthat a webkamera?

Mire alapozzak inkább? A webkamerás képre, vagy a fotókra?

A fotókon nincs retusálás, észrevettem volna. Teljesen sminktelen volt az összes képen.

19/F

2020. jan. 11. 12:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a kamerára. A képeken egy adott pillanatot látsz, amit úgy állít be, hogy esztétikusabb legyen. Élőben viszont nem csak egy szögből fogod mozdulatlanul látni.
2020. jan. 11. 13:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy pillanatban elkapott képbe estél bele és az agyad annak mintájára építi fel a lányt. Ezért van csalódás amikor nem úgy látod ahogyan te azt elképzelted.
2020. jan. 11. 13:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Más volt a szög.
2020. jan. 11. 13:38
 4/9 A kérdező kommentje:
De egyébként aranyos lány, csak olyan, mintha csalódott lennék...
2020. jan. 11. 14:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mint fotózásnál, mint pedig kamerázásnál számít a megvilágítás erőssége és iránya. Rossz fényviszonyoknál akár még 10 évvel is idősebbnek nézhet ki valaki, jónál meg fordítva.
2020. jan. 11. 14:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Vagy snapchat filter. Vagy facetune alkalmazas. Olyan profira at lehet az egesz aecot szerkeszteni (sminkkel vagy anelkul) hogy fel sem tunik senkinek.. valszeg a lanyzo ezt csinalta .
2020. jan. 11. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem szabad egy képbe és egy videóba beleesni. Ha találkoznál vele és látnád élőben, nyilvánvalóan az a valóság. Akaratlanul is tűnhet az ember másnak. Annyira utálom mikor valaki nekem is mondja, hogy kicsit más vagyok mint egy fotón, persze majd rossz képet rakok fel magamról az internetre....

Aki pedig élőben szedett fel és ismerkedett velem, az nyilván nem csalódott, mert engem látott meg, nem pedig egy beállított fényképet.

Tessék leszokni a bálványozásról, a valóélet a reális. Illetve feleslegesen van elvárásod ilyenkor, nem is jogos és magaddal szúrsz ki. Nem egy embert ismerek, aki máshogy néz ki képeken, mint élőben.

2020. jan. 11. 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezen múlik. Még egy randitok sem volt. Miről van szó akkor???

Találkozzatok! Ott majd kiderül minden! Ha működik a kémia, akkor mindegy a kinézete 😊

2020. jan. 11. 17:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyikre se alapozz mert mindkettő torzít. Jobb ha élőben többször is megnézed, villanyfénynél napfénynél, fáradtan, kipihenten, ha be vagy sörözve vagy ha teljsen józan vagy, éhesen jóllakottan, ilyen ruhában olyan ruhában, hidd el rengeteg különféle élményt fogsz beszerezni róla.
2020. júl. 7. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!