Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy lánnyal, utána webkamerát kapcsoltunk, és a további lent. (? )
Nem úgy nézett ki, mint a képeken. Volt pillanat, amikor nagyon hasonlított a képekre, de többnyire más volt. Mintha nem is az az ember lenne, aki a képeken tetszett nekem. Most akkor hol van a probléma?
Hogy lehet, hogy valaki a képeken meg a webkamerában teljesen más?
Torzíthat a webkamera?
Mire alapozzak inkább? A webkamerás képre, vagy a fotókra?
A fotókon nincs retusálás, észrevettem volna. Teljesen sminktelen volt az összes képen.
19/F
Nem szabad egy képbe és egy videóba beleesni. Ha találkoznál vele és látnád élőben, nyilvánvalóan az a valóság. Akaratlanul is tűnhet az ember másnak. Annyira utálom mikor valaki nekem is mondja, hogy kicsit más vagyok mint egy fotón, persze majd rossz képet rakok fel magamról az internetre....
Aki pedig élőben szedett fel és ismerkedett velem, az nyilván nem csalódott, mert engem látott meg, nem pedig egy beállított fényképet.
Tessék leszokni a bálványozásról, a valóélet a reális. Illetve feleslegesen van elvárásod ilyenkor, nem is jogos és magaddal szúrsz ki. Nem egy embert ismerek, aki máshogy néz ki képeken, mint élőben.
Nem ezen múlik. Még egy randitok sem volt. Miről van szó akkor???
Találkozzatok! Ott majd kiderül minden! Ha működik a kémia, akkor mindegy a kinézete 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!