Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a férfi csak szexkapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi csak szexkapcsolatot akar, az nem változik, ugye?

Figyelt kérdés
Nagyon bonyolult a történetünk..én elég sokat jatszmaztam az ismerkedesunk során, tudjuk be ezt annak, hogy még fiatal és hülye vagyok. Ő kijelentette, hogy egyelőre nem akar kapcsolatot velem, de meglátjuk. Felnőtt férfiról van szó, nem gyerek már. Tudom, hogy kicsi az esély rá, de lehet, hogy egyszer megszeret, ha korábban O is kapcsolatot akart?
2020. jan. 10. 22:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%
Nem. Már tudja, hogy alkalmatlan vagy komoly kapcsolatra.
2020. jan. 11. 08:22
 12/17 anonim ***** válasza:
74%

Nem lesz ebbol semmi. Tudja, hogy eretlen vagy es jatszhat veled. Ez ellen nem tehetsz semmit, ugyis hagyni fogod magad... Semmi bonyolult nincs ebben, csak te szovod kore ezt...

Hany evesek vagytok?

2020. jan. 11. 09:40
 13/17 anonim ***** válasza:
71%
Minek akarna komolyabbat, ha te ilyen szexkapcsolatnak csúfolt szrsagokkal beéred? Ezért tehetik meg a férfiak, hogy mindenkit csak dgni akarnak, mert sok nő belemegy a hülyeségbe, ami aztán sehova se vezet. Mondom ezt nőként.
2020. jan. 11. 10:01
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem ezt terveztem én se, de úgy tűnt , hogy az elejétől már le akart fektetni, én meg belementem..

Nem vagyok alkalmatlan, értelmes lány vagyok, de össze voltam zavarodva a viselkedesetol, illetve évek óta szerelmes vagyok belé.

2020. jan. 11. 12:19
 15/17 A kérdező kommentje:

Azóta találkoztunk és elmondta, hogy úgy érzi, belemzugott, találkozzunk tobbet:))

Szoval nem tart idiótának szerencsére.

2020. jan. 12. 13:13
 16/17 anonim ***** válasza:
75%
Te reménytelen vagy, kérdező. Bele vagy esve és a markából eszel.
2020. jan. 12. 13:20
 17/17 A kérdező kommentje:
Ha te mondod.. valószínűleg úgy van:D
2020. jan. 12. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!