Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki ismeri ezt?
Merő kíváncsiságból rákerestem társkereső oldalakra. Mivel túl sok tapasztalatom nincs, mondhatni le vagyok maradva ilyen dolgokról. 2 társkeresőre regisztráltam, ami a badoo illetve a padaam. Mennyire jók ezek az oldalak/ alkalmazások?
Nem alkalmira vágyom, hanem normális kapcsolatra, normális nőre. :)
Köszönöm!
Jelenleg amúgy még kép nélkül szereplem. Kicsot szégyenlem a dolgot, hogy ilyen helyen "nézelődöm". :D
Meg hát tényleg új is ez a dolog. Szinte azt sem tudom, hogy kezdjek bele egy ismerkedésbe egy ilyen oldalon. Egy szia, miújsággal kezdeni egy levelezést azért elég gáz! :)
Egyik se jó. De a semminél mindegyik több.
Tinder a legnagyobb húspiac. Én azt javaslom. Jól használható az ingyenes része is. Vyakorlatilag korláglan. Naponta 100+ like-ot, és egy superlikeot ad.
Férfiként érdemes mindenkit szívezni, tehát választás nélkül gyorsan végigpörgegni az ingyenesen adott likeokat, mert első körben úgyis a lány választ. Aztán a matchek közül lehet döntened, hogy kire írsz rá végül.
Regisztrálta a tinderre. Kicsit fura :D
Hasonlít a badoora de mégsem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!