Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jàrnàtok vele? Szèp làny?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jàrnàtok vele? Szèp làny?

Figyelt kérdés
[link]
2019. dec. 26. 11:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szep lany, de nem vonzo szamomra.

Amugy meg olyan 26-28-nak neztem es csak 17.

Meg ernie kell par evet, mert csak egy gyerek.

2019. dec. 26. 14:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Kiskanállal enném a ..
2019. dec. 26. 19:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Kevesebb retussal és vakolattal nem megy? Az alakja nem is látszik, mit lehet mondani erről? Így én is ki tudok nézni, ha megborotválkozom
2019. dec. 27. 06:42
 14/15 anonim ***** válasza:
46%

Hogy miért mindig a rúd orrú, dülledék alsóajkú nők hiszik magukat szépnek

És miért tartják ezt a nők szépnek, azt sem értem.

Semmi ív, semmi szépség nincs az orrában, csak egy egyenes rúd. A szája meg olyan, mintha vákummal szopták volna ki és úgy maradt. Semmi ív, semmi lágyság és a bamba pofájával rá is segít. És állítólag azok a kardashian szutykok is ezért szépek meg az összes többi ilyen. A tű orr meg a dülledék száj miatt. Kösz, kihagyom.

2019. dec. 27. 06:48
 15/15 anonim ***** válasza:
ez most az ideál, szerintem szép lány, de a legtöbb emberből kiindulva, aki fotózgatja magát és megosztja, csak egy sekélyes pna. de ez már nem számít :)
2019. dec. 27. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!