Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lenne értelme elhívni valahova?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne értelme elhívni valahova?

Figyelt kérdés

Nem rég ismertem meg egy lányt. Csak én keresem őt, ő engem nem, csak én hozok fel témát. A válaszai is a hangulatától függnek. Vagy egyszavas válaszokat ad, vagy hosszabban is válaszol nekem. Vagy visszakérdez, vagy nem. Amit eddig róla tudok, az alapján engem érdekelne.

Lenne értelme elhívni valahova, vagy inkább hagyjam az egészet? Bár engem nagyon érdekelne, de az utóbbira tippelek...

2019. dec. 26. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg! Ha élőben is ilyen érdektelen, akkor hagyd!
2019. dec. 26. 11:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszítesz vele semmit. Lehet írásban nem kommunikatív élőben meg lehet a fordítottja.(bár először mindenki óvatos)
2019. dec. 26. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Mégis mi érdekel benne, ha nem is válaszol normálisan, nem kérdez semmit? Engem akkor érdekel valaki, ha jó társaságnak tartom. A férfiaknak érdekes módon elég, ha valaki jól néz ki, az már mindegy, hogy két szót nem lehet bele beszélni...
2019. dec. 26. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs értelme. Válaszol, mert nem akar bunkó lenni, de ennyi. Ha nem kérdez vissza, nem érdeklődik az világos jele annak, hogy nem érdekled!
2019. dec. 26. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha csak te keresed, akkor nincs értelme.

Valami átlátszó kifogással lekoptat majd.

2019. dec. 26. 15:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Egy unokatesómmal és a barátnőjével voltunk valahol. A dohányzóban voltunk, kért egy szál cigit. Adtunk neki, bemutatkozott, kb. negyed órát beszélgetett velünk. Aranyosnak tartottam, az fogott meg benne. Tudtam a nevét, így megkerestem, és ráírtam.

Cáfolnám, hogy azért érdekel, mert jól néz ki. Átlagos lány, az unokatesóm szerint egyáltalán nem szép, két barátom, akiknek mutattam, egyenesen lebeszéltek róla, mert szerintük ronda...

Egyáltalán nem a kinézete fogott meg, hanem amikor ott volt velünk egy rövid ideig, akkor beszédes volt, szimpatikus volt nekem. Lehet mondani, hogy csak azért, mert adtunk neki cigit, de utána akár meg is köszönhette volna, és tovább is mehetett volna, de maradt velünk.

Az első alkalommal, amikor ráírtam, akkor lehetett vele beszélgetni, meg is beszéltünk egy találkozót, csak nekem közbejött valami, így megkértem, hogy halasszuk el pár nappal. Utána kezdte el ezt csinálni.

2019. dec. 26. 16:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Azg hitte hülyíted!

Hívd el ,mit veszíthetsz?

2019. dec. 26. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!