Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes vagyok. Na de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok. Na de hogyan tovább?

Figyelt kérdés
ma voltam első randin és annyira beleszerettem csak az a baj hogy ő ezt abszolút nem érezte mert nem mutattam ki, egyszerűen ledöbbentem mikor megszólalt és csak hallgattam miket mond én meg tuskónak tűntem hogy nem szólok semmi. msn-en tök jól megy a dolog de élőbe valahogy kikapcsoltam.
2008. nov. 18. 18:11
 1/4 A kérdező kommentje:
valami alap témákat várok hogy miről lehet beszélgetni még ha az ember totál le is blokkol? amire csak hosszan lehet válaszolni.
2008. nov. 18. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Kérdezgesd közös ismerősökről ( a csajok szeretnek pletykálni), ha van háziállata, arról, hogy hogy telt a napja, meg ilyesmik. Vagy menjetek el moziba, és a végén tudtok beszélgetni a filmről.

Ha már idősebb vagy, hívd meg egy koktélra, az alkoholtól picit lazultok mindketten. Persze egy elég, nem kell részegnek lenni.

2008. nov. 18. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Mit cisnáltál ma , hogyan telt a napod, (ha látod rajta hogy nincs kedve vagy fáradt...) akkor mi történt veled mesélj, mi a baj..., ezek anyira alaptémák hogy jobbat már nemtudok kitalálni ezekböl indulj el és hát elég sokat eltudtok beszélgetni. Picit gáz hogy kikapcsoltál de megesik (velem is történt már) ilyenkor gondolj vmi nyugtató dologra lazulj el . Én ezt egy felessel megoldom:) attol nyugodt leszek neked is ajánlom csak ne vidd tulzásba:)
2008. nov. 19. 18:10
 4/4 A kérdező kommentje:
kösz bár nem tudom mi lenne suliban meg látnának egy butykossalxD
2008. nov. 20. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!