Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinder mennyire megbízható?
Ha nem lesz randi, az nem a tinder hibája, hanem vagy az, amilyen vagy, vagy az, ahogy az algoritmus a korábbi választàsaid alapján sorol be téged másoknak. :)
Párommal ott ismerkedtem meg. :)
20 perccel ezelőtti tapasztalat:
Egyeztem a csajjal (ő már korábban bejelölt engem).
Ráírok, vissza is írt... Elkezdtünk beszélgetni. Pár mondat után rákérdeztem mivel foglalkozik, mióta van egyedül ilyesmi... Erre mit mond? Nem szereti az ilyen sablonos kérdéseket :D De csak annyit válaszolt, hogy nincs egyedül, van pasija :D
Hát mondom... Teljesen ismeretlen ember vagy, ha az sablonos, hogy megkérdezem mivel foglalkozol meg mióta vagy egyedül, akkor inkább nem akarok veled beszélni. És töröltem a pi......csába. Mondjuk a másik meg, hogy mint kiderült van pasija. Lehet az nem is tud róla, hogy fent van a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!