Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 közöttiek, randiznátok 14-15 évvel fiatalabbal?
Röviden: nem.
Bővebben: 25 évesen voltam, amikor volt egy 15 éves "barátnőm" kb. 2 hétig. Akkor jöttem rá, hogy abban a korban a 10 év különbség is sok. Lelkileg éretlen volt a lány. Persze más a helyzet, ha egy 30-as nő egy 45-ös férfival jön össze. Itt inkább a "lelki érettségen" van a hangsúly. A mai fiatal lányok testi fejlettségük, öltözködésük alapján +5/+10 évvel néznek ki idősebbnek a saját koruknál. Emiatt is lehet az, hogy idősebb férfiakat könnyebben megfognak, mint 20 évvel ezelőtt. Van olyan ismerősöm aki 50-en felül van és 25 éves a barátnője (lánya lehetne) és ez már (szerintem) a beteges kategória, még akkor is ha már mindketten felnőttek. Itt már nem is a törvényesség a kérdés, hanem az hogy: Miért? Miért ennyivel fiatalabb? Ennek lelki okai vannak, de nem vagyok pszichológus, ezért nem tudom a témát jobban kibontani. (39/F)
Igen.
A korkülönbség lehet probléma, de szerintem vannak nagyobb problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!