Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek ha a randin a pasi ajándékkal megy?
Szerintem alap, hogy a FÉRFI ajándékot visz a NŐnek a randevúra. Miért? Tiszteletből, hódolata jeleként. Persze manapság már rengeteg minden lehet ilyen ajándék, de csodálkoznék ha lenne nő aki ne örülne egy szál vörös rózsának. De csoki is megteszi. (Én legutóbb egy plüssnyuszit kaptam, nagyon örültem neki!) Szerintem ez az ajándékozás alap, a randi része. Inkább fizetem a saját fogyasztásom, de erről a kedves romantikus gesztusról nem szeretnék lemondani.
Szándékok... ez a gesztus nem mérvadó, adhat ajándékot a randi végét az ágyban megálmodó férfi és van, hogy nem hoz semmit a fiús zavarában a gondolatait összeszedni képtelen szerelmes kan. De szerintem nem ez a jellemző. Legutóbb a nyuszit adó srácnak komoly szándékai voltak, aki meg semmit nem hozott az még az exét szerette - mint utóbb kiderült. :/
Fiúk! Ajándékozzatok, ha szimpatikus a lány, természetesen a pénztárcátoknak megfelelően. A hatás nem marad majd el! (Minimum egy olyan mosoly anitől tuti elolvadtok + egy jó hangulatú randi)
35N
Én nem örülnék. Kényelmetlen lenne, hogy én nem hoztam semmit. Lenne egy keserű szájízem, hogy szólhatott volna előre.
Ezért én nem mondom azt beképzelten, hogy ne vigyetek, mert ha én ilyen vagyok, mindenki ilyen, de ilyen is van. Nekem ez sablon, nem nekem szól, hanem a puncimnak, első randin meg még ne legyen arról szó. Ha beszélgetünk, és második randira hoz gumicukrot, amit szeretek, és nekem szól, plusz bizonyítja, hogy figyel rám, azt szívesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!