Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lassú ismerkedés, vagy gyors...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassú ismerkedés, vagy gyors lényegre térés?

Figyelt kérdés

Ti melyiket részesítitek előnyben? Azokra az esetekre gondolok, amikor ismeritek egymást, van lehetőség rendszeresen találkozni, beszélgetni, kommunikálni, nem ilyen netes-társkeresős futószalagos randizás.

Tehát adott egy egymással szimpatizáló nő és férfi, rendszeresen találkoznak, beszélgetnek.

Mi az a maximális időtartam, ami után azt mondanátok, hogy ez már biztosan barátzóna és nem lesz belőle semmi, ha nem lépnek egymás felé?

Hány találkozó után éreznéd úgy nőként/férfiként, hogy a másik csak barátként tekint rád?

2019. nov. 30. 11:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%

5-ös vagyok ismét.

Jaaah, hogy Te vagy a nő :) Így már azért más. Akkor lehet csak félénk a pasi. Azért jobb lenne tisztázni, hogy randi-e. Bár, ha kettesben találkoztok akkor ő szerintem többet akar, csak nem meri kimondani, hogy randi.

2019. nov. 30. 12:29
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

5-ös vagyok.

Hidd el, egy pasi sosem rak barátzónába egy nőt. Ez max a nők szokása, hogy barátzónába teszik a férfit. De ha egy férfi kettesben akar találkozni egy nővel, akkor többet szeretne tőle. Lehet nem meri kimondani, mert már ismeritek egymást, és mint írtad, alapból vannak élethelyzetek amikor amúgy is találkoztok (van közös barti társaságotok). Ilyen esetben joggal félhet egy férfi, mert ha a nő mégsem szeretne többet tőle, akkor az ciki lesz neki nem csak a további találkozások miatt, hanem mert a közös baráti társaság előtt is beéghet vele. Szerintem ha legközelebb is akar veled kettesben találkozni, akkor egy az egyben kérdezz rá, hogy ez randi-e.

2019. nov. 30. 12:35
 13/18 A kérdező kommentje:
Való igaz, hogy én az elején még nem gondoltam úgy, hogy ebből bármi lehet, de most ott tartok, hogy adnék esélyt, ha lépne. Szerintem biztatást is adok eleget.
2019. nov. 30. 12:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Pár példát hallhatnánk erre? Mert a halvány mosoly meg a "miliméter felületünk összeér 0,0000001 másodpercre" nem érvényes.
2019. nov. 30. 12:56
 15/18 A kérdező kommentje:

Rendszeresen keresem, szorgalmazom a találkozókat, írásban flörtölök is vele (és mielőtt bárki azzal jön, hogy abból egy pasi nem ért - de, ő az a típus, aki érti, veszi a lapot, lereagálja). Nem ugrom a nyakába, az tény, de én annak a híve vagyok, hogy ha a férfi tesz egy lépést felém, arra reagálok, vagy ha én teszek felé egy lépést, akkor elvárom, hogy arra reagáljon ő. Ne csak én lépegessek felé, mert azt hamar megunom.

(Ok, tett már elég sok lépést felém, nem panaszkodom! De nem nyomult rám direktben.)

2019. nov. 30. 12:59
 16/18 anonim ***** válasza:
49%
Hany evesek vagytok? Nekem ez baratsagnak tunne.
2019. nov. 30. 15:25
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Gyors lényegre térés.

19l

2019. nov. 30. 16:50
 18/18 anonim ***** válasza:
80%
Én a lassú ismerkedést szeretem, akivel gyorsan lett kapcsolatom, az nem volt hosszú életű, mert nem hagytunk elég időt ismerkedésnél, hogy kiderüljenek hosszú távon fontos dolgok, így kapcsolatban derültek ki ilyen ellentétek, amik ellehetetlenítették a folytatást. Nem mondom, hogy kár értük, mert tanultam belőle, de ha olyankor derülnek ki fontos összeegyeztethetetlen ellentétek, amikor még nem ragaszkodsz érzelmileg, akkor kevésbé fájdalmas elengedni egymást.
2019. nov. 30. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!