Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdemes folytatnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes folytatnom az ismerkedést, ha nem bókolt és hazudott a magasságáról?

Figyelt kérdés

Tegnap találkoztam egy sráccal, akit tinderen ismertem meg. Szimpatikusnak tűnt, ezért mentem bele a randiba. Az első benyomásom se volt jó, mert nem volt se kézfogás se arcra puszi, de betudtam annak, hogy ideges. Öt centivel magasabb csak, mint én és ez nem is zavarna, de vagy tíz centit hazudott a magasságáról. Ezt meg is jegyeztem neki, hogy nem kelt bennem túl jó benyomást, hogy hazudott, de vetített és terelt. Később udvarias volt. Étterembe vitt, de várnunk kellett húsz percet. Addig nem nagyon akart beszélni, hanem mobilozott. Amikor lett helyünk, akkor már többet beszélt és végig hangsúlyozta, hogy nagyon szimpatikus vagyok neki.Nagyon szépen felöltöztem és kisminkeltem magam, de semmi dicséretet nem kaptam tőle, ami a külsőmre vonatkozott. Nem tetszhetek mindenkinek, de este még rám írt, hogy reméli épségben hazaértem. Ma is keresett, hogy szeretne még találkozni. Nem tudom, hogy folytassuk vagy ne, mert ha randizom valakivel, akkor szeretem azt érezni, hogy egy vonzó nőnek tart. Kettős érzéseim vannak, mert az este egy része nagyon jól telt és értelmes és jóképű férfi benyomását keltette. Másrészt hazudott a magasságáról és a viselkedése is néha furcsa volt. Szerintetek adjak még egy esélyt?

25N és 29F

2019. nov. 30. 11:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

" Fáj neked hogy 5cm magasabb? Te tényleg beteg vagy."

3-as, szerintem meg te vagy beteg.

NEM azt írta, hogy az a baja, hogy a pasi 5 centivel magasabb nála. Hanem azt mint tényt írta, hogy a pasi 5 centivel magasabb nála, VISZONT 10 centivel többnek mondta magát a testmagasságánál. Tehát kb. Kérdező arra számított, hogy a pasi nem 5, hanem 5+10 = 15 centivel magasabb nála.

Érthető?

2019. nov. 30. 12:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Jah a pasi 5 cm magasabb hűha reméljük igaza lesz 😉
2019. nov. 30. 12:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaj istenem csak 5 centivel magasabb nálad, nem 15 el. Annyi baj legyen. Képzelem az ábrázatodat.
2019. nov. 30. 13:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de az senkit nem zavar, hogy hazudott a pasi? Nálam ez alapokat döntene.
2019. nov. 30. 13:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én elítélem a hazugságot és nem lennék olyannal, aki hazudik. De mivel a nőknek ez az egyik legfontosabb, így nem csoda, hogy vannak férfiak aki hazudnak erről. Ha megírta volna a valós magasságát el se mentél volna találkozni vele. Gondolom ezt ő is tudta és abban bízott, hogy lesz annyira vonzó számodra, hogy nem fog érdekelni a magassága. Tévedett.
2019. nov. 30. 13:51
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én csaj vagyok, és ha előttem áll egy pasi, akinek a feje felett àtlàtok az biztos hazudott a magasságáról. Nagyon gáz
2019. nov. 30. 14:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Ja. Azért nem mindegy, hogy 176 cm vagy 186 cm (még akkor sem mindegy, ha én magam 171 cm vagyok.)

Mondjuk így érthette valahogy a Kérdező.

2019. nov. 30. 16:09
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező te nem hiszem, hogy nő vagy, mert ilyen nincs, hogy egy nő napjainkban ennyit benyel egy férfitól és aztán még elgondolkozik azon, hogy érdemes-e folytatni az ismerkedést.

Egy nő miután fele ennyi kellemetlenséget megtapasztal egy randin, mint te, soha az életben nem ír vissza a randi után a srácnak, ha nem épp a randi alatt lép le idő előtt valamilyen kifogással.

Szóval a valóságban nincs ilyen nő, mint te, aki ilyen sokat tűr, ezért ez egy kamu kérdés.

2019. dec. 1. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!