Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti magyarokon kívül milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti magyarokon kívül milyen nemzetiségűekkel randiznátok?

Figyelt kérdés
Én például francia, amerikai és brit :)

2019. nov. 27. 22:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Svéd, skandináv ❤️
2019. nov. 27. 23:44
 12/20 anonim ***** válasza:
42%
Nem értem, miért lettem lepontozva. Egyszerűen nem találom az összhangot a Magyar nőkkel, ezért próbálkozom inkább a Szláv nőknél. Megjegyzem már több sikerem volt náluk, mint a Magyar nőknél. Erről ennyit. Persze a Magyar nők kijelenthetik, hogy ők kizárólag ilyen és olyan pasit akarnak amiből nem engednek, és az teljesen rendben van, nem lesz lepontozva. Érdekes... Mindegy, vigyenek titeket a gazdag nyugatiak "kedves" magyar hölgyek! :D
2019. nov. 27. 23:54
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Randizni randiznék bármilyen nemzetiségűvel, ez nem ettől függ. Bár akadhatnak nyelvi akadályok, de sebaj, az is leküzdhető kelő elszántsággal.
2019. nov. 28. 00:01
 14/20 anonim ***** válasza:
80%
Török, litván, ukrán, orosz, Iráni, francia, olasz, spanyol, svéd, norvég, finn, japán, argentin, mexikói, kanadai, indiai, Thaiföld, ausztrál
2019. nov. 28. 00:56
 15/20 anonim ***** válasza:
29%

13-as na igen! ez igaz ha egy magyar nő mondja hogy neki ilyen olyan stb akkor felpontozva van ha egy férfi mondja azt hogy neki jobban bejönnek a külföldiek már le van nullára pontozva...

de kérdésre választ adva koreai lányok... vagy japán, a hozzáállásuk messze jobb mint bármely másik népnél... főleg a magyarnál... persze vannak kivételek mindenhol de létezik statisztika...

és olvastam aki írta hogy buddhistával sem... nem hiszem hogy fel kell venned a buddhizmust ha randizni vagy házasodni akartok... az meg a másik hogy te mit tartasz olyan dolgoknak amikből nem tudnál engedni? pl egy török pasinál? vagy egy amerikai vagy akár nyugat europában élő arab férfiban elutasítónak? mert tudom hogy ez a duma általában azt jelenti hogy férfi barátok akikkel rendszeresen elmegyünk randevukra flörtölgetünk vele... meg a házimunkát amely minden normális magyar férj sőt pasi is elvár... (megjegy. nem vagyok arab... csak tudom hogy ez mit jelent az ilyen típusú nőknél... az meg a másik hogy a kulturáltabb arab/török emberek a családjukkal-feleségükkel olyan jól bánnak mint nagyon kevés magyar vagy brit francia férfi... (persze itt is vannak kivételek de inkább statisztika...)

de mindkét oldalt megértem a magyar férfiak zöme "olyan" a magyar nők nagyja pedig "amolyan..."

2019. nov. 28. 01:06
 16/20 anonim ***** válasza:
84%

Én magyar nő vagyok, de a férjem nem magyar.

Magyar férfiakkal nem is tudnám elképzelni magamat, mert az én meglátásom szerint nagyon másak felfogásban, viselkedésben, mint mondjuk az átlag külföldi férfiak.

2019. nov. 28. 02:32
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Lengyel a barátom, remélhetőleg a férjem is ő lesz:)

23N

2019. nov. 28. 02:47
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nèmet ès Japán
2019. nov. 28. 04:50
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

orosz

27N

2019. nov. 28. 19:13
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Olasz, francia, orosz, szerb. 29/F
2019. nov. 28. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!