Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felszínes, hogy én is elkezdte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínes, hogy én is elkezdtem ilyen randikra vágyni?

Figyelt kérdés

Nemrég barátnőimmel a randi élményekről beszélgettünk, és be kell vallanom elkezdtem irigykedni:

-a férfi érte ment kocsival, hogy elvigye a randi helyszínére

-40 km-ért utazott, hogy láthassa és meghívhassa a kávéra

-időben megérkezik

-mindig meghívná (amit persze nem fogad el, de azért jól eső érzés :) )

-folyamatos ötletekkel áll elő a programokat illetően

-virágot, édességet vitt neki

-vidám hangulatban telnek a randik

Az én tapasztalatom:

-mindig késnek, legutóbb 3x is én álltam a hidegben, esőben várva a másik félre akár fél órát

-én utazok 60 kilométert, mert ugye Budapesten kívül nincs élet

-vagy én megyek, vagy nincs találkozó, mert fáradt a másik fél

-még ha el is hív vacsorázni (2.-3. randi), a saját részem én állom (ami nem gond, fizetem én a részem, nekem csak azért fura, mert ha én meghívok valakit én nem fizettetem ki vele a részét :) )

-utolsó pillanatban lemondás

-hozott nekem csokit, amit aztán kibontott és megette a felét (na jó, ez inkább vicces :D )

-3-4. randi már kimerül a kanapén dögléssel, hiába vetek fel én ötleteket

-az első randi után minden nyűg rám zúdul (fáradtság, családi problémák, szorongó személyiség stb.). Ezzel csak, azért van bajom, mert egy ismerkedés elején szerintem ezeknek még nincs helye.

Eddig nem zavartak ezek a dolgok, csak most már látom mások tapasztalatából, hogy lehet ezt másképp is. Természetesen itt több tapasztalat van leírva, nem 1-1 emberről szólnak a történetek.

Elég rosszul érzem magam, hogy egy olyan dologtól besírnék az örömtől ha valaki pl. értem jönne és nem én várnék rá még jó sokat. :) Szokva vagyok a sok utazáshoz, de most már kicsit unom, hogy mindig én rohangálok.

Igazából egy időre fel is függesztem az ismerkedést, de kíváncsi vagyok mások tapasztalataira is.

28/L

2019. nov. 18. 19:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%
A legtöbb dolog, amit szeretnél, egyszerű udvariasság. Nem vagy vele egyedül, én sem állok le tirpákokkal, mégis lett párom és a kapcsolatban is legalább élvezhetem, hogy ilyen figyelmes és önzetlen. Egy ilyen embernek sokkal szívesebben viszonzom én is az odafigyelést.
2019. nov. 18. 19:42
 2/26 anonim ***** válasza:
40%
Randizz velem :) meghivlak egy kavera. Feszko nelkul, csak egy simma kv :) lehet mondjuk valami jo helyen ahol a kozelbe van bevasarlo kozpont szoval nem kell az esoben varj. Nem fogok kesni mert mindenhova feloraval előtte megyek... Ezert ha valaki kesik eleg ideges szoktam lenni... Sot, akar 4 randit is tarthatnank kavezoban mindig mas kavet probalnank ki, szoval meg valtozatos is lenne :) Fura figura vagyok, millio egy dolgot tudok meselni ha erdekel...
2019. nov. 18. 19:45
 3/26 anonim ***** válasza:
24%

-a férfi érte ment kocsival, hogy elvigye a randi helyszínére...fél beleülni, mert idegen vagyok

-40 km-ért utazott, hogy láthassa és meghívhassa a kávéra...utaztam többet is, olyan is volt,hogy jófejek voltak és előbb mondták le, minthogy elindultam volna

-időben megérkezik...ők nem, pedig helyiek

-mindig meghívná (amit persze nem fogad el, de azért jól eső érzés :) )...van egy idő/pénz limitem míg progressziót mutat ez az egész. Ezen belül a vendégem.

-folyamatos ötletekkel áll elő a programokat illetően...ami nem jó, de ellenjavaslat nincs

-virágot, édességet vitt neki...aki normálisnak tűnik, egyébként a limitet meríti.

-vidám hangulatban telnek a randik...akit szórakoztat a "hr"

:)

2019. nov. 18. 19:45
 4/26 anonim ***** válasza:
13%
28 évesen lány vagy?Komoly 😃
2019. nov. 18. 19:49
 5/26 anonim ***** válasza:
74%
Nem felszínes, egyszerűen csak vágysz arra, hogy nőként kezeljenek. Lehet eddig ez tűnt neked természetesnek, de eszembe se jutna, hogy például a lány utazzon 60 km-t, meg hasonlók, ez valahogy a férfi dolga (na jóó, a csokiba lehet beleennék :D).
2019. nov. 18. 19:49
 6/26 anonim ***** válasza:
98%

Nem vagy felszínes. Inkább marhára megalkuvó vagy, ha ezeket elviseled:D

Ez a kettő a kedvencem: "én utazok 60 kilométert, mert ugye Budapesten kívül nincs élet" és "vagy én megyek, vagy nincs találkozó, mert fáradt a másik fél".

Ne haragudj, de olyan emberrel kell ismerkedni, akivel KÖLCSÖNÖS az érdeklődés. Nekem nőként nem derogál utaznom, de csak akkor, ha ez a dolog kölcsönös és a másik fél is hajlandó ennyit megtenni azért, hogy lásson. Nem várom el senkitől, hogy állandóan ő utazgasson, de hogy nem lennék hajlandó arra, hogy egyfolytában én mászkáljak, mert a másik fél "fáradt". Ha fáradt, akkor nem érdekli annyira a dolog, hogy a kisujját megmozdítsa érte. Persze, ha házhoz megy a punci, minek is?

2019. nov. 18. 19:55
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Amiota van jogsim a randikon mindig autoval mentem hazhoz a lanyert. Haza is vittem. Nem kestem egyszer sem, amikor azt hittem fogok akkor is irtam elotte gyorsan, de vegul megsem kestem. En fizettem a kavet mindig, es mivel eleg szep varosban lakom, igy a seta helyszin is megoldva. Randikra az auto frissen takaritva volt es lemosva. Es ha mar kifogytak a programok es bizik bennem, akkor dobom be a jolly jokert, hogy motorral megyek erte es elviszem a hegyekbe. Persze normalisan vezetve. :)
2019. nov. 18. 19:56
 8/26 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem amit felsoroltal, mind alap dolog.

Kocsival elsőre azért nem szívesen megyek, mert furcsa lehet egy idegenhez beülni, nem várható el. Másrészt ne az autóm fogja meg, hanem a személyiségem inkább.

De nyilván ha olyan program van, akkor autóval mennénk a további alkalmak esetén.

Nem értem, ilyen primitív embereket hogy lehet sorra kifogni sajnos, akik nem akarnak tenni egy kapcsolatért...

Pedig ezek még szimpla barátság esetén is alapvető, meghivjuk egymást erre arra. Vagy ha úgy alakul valaki söfőrködik a társaságból.

2019. nov. 18. 20:01
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek alap dolgok. Az udvariasság erről szól.

Elég komoly figurákat fogtál ki ha így bántak veled. Nehogy már nőként te utazgass rendszeresen 60 km-eket a randikra.

Én nem ennék bele a csokidba még az enyémet is megehetnéd :)

2019. nov. 18. 20:03
 10/26 A kérdező kommentje:

Egyébként azt is egy érdekes dolognak tartom, hogy a nő ismerőseim nagy részének van már jogsija, önerőből kocsija (mint ahogy nekem is), addig a férfiaknak jogsija sincs. Vagy ezekbe is én futok bele állandóan?

Egyik kedvenc randim az volt, hogy kb. 4 alkalommal elhívott magához, aztán anyukával és nagymamával kellett cseverésznem. Hihetetlen kényelmetlen szitu volt.

Előző kapcsolatomban is az volt a szituáció, hogy a másik fél szerint a jogsi egy nagyon felesleges dolog, de ha nem vittem el A-ból B-be akkor hiszti volt.

2019. nov. 18. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!