Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velemeny? Tobbi lent
Volt egy baratnom mar tobb mint 2 eve szakitotunk, o ferjhez ment es mar gyerekeis van.
Mi meg beszelgettunk nehanyszor. kb fel eve nem tudok rolla semmit. Elmegyek a falujaba egy ismerosomhoz es szandekomban van vele talakozni, csak nem tudom hogyan csinaljam. Nem akarok tolle kulonosebb dolgot csupan egy vacsorat. A ferjevel osi ellensegek vagyunk. Ha talalkoznank szerintetek lenne ebol gond neki? Ugyanis nem akarok barmifelle roszatis okozni.
Szerintem ez a legrosszabb ötlet, amit kitalálhattál. Gondolj bele, férjnél van, gyereke van, mit akarsz tőle ?
Miért akarsz neki rosszat ?
Szerintem felejtsd el, lépj tovább és fogadd el, hogy neki már meg van a saját élete !!!
Szerintem hagyd rá. Jobb lesz mindkettőtöknek. Ha eddig nem tudtad lezárni magadban azt a kapcsolatot akkor szerintem itt az ideje. Saját tapasztalatból mondom, az ilyen "nem szeretnék semmit vacsoráknak" sosincs jó vége.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!