Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha szimpatikusnak tartanád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szimpatikusnak tartanád egy transznemű nő személyiségét és jól éreznéd magad a társaságában akkor randiznál vele?

Figyelt kérdés
2019. nov. 7. 22:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
3%

"transznemű nő"?

Ez nem egy kicsit paradoxon? A transznemű nem az aki egyik nemhez se tartozik, vagy ezt vallja magáról?

Kicsit olyan ez, mint a törpe óriás fogalma a Once Upon a Time sorozatban.

2019. nov. 7. 22:11
 2/16 anonim ***** válasza:
24%
Kukija van, vagy puncija?
2019. nov. 7. 22:13
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Meghagyom az utánam következő kommentelőnek.
2019. nov. 7. 22:15
 4/16 A kérdező kommentje:
Első két válaszolónak: ha valamiről fogalmatok sincs, akkor nézzetek utána először, mert butának lenni nem szégyen, de butaságokat mondani az: [link]
2019. nov. 7. 22:16
 5/16 anonim ***** válasza:
27%

Nem kívánok ezzel a baromsággal többet foglalkozni, őszintén lehet nem vagyok polkorrekt, de számomra ez a 32 féle nem egy őrültség marad. Pláne mikor van köztük néhány amit 1-1 Eric Cartman lelkületű személy aggatott magára érdekből. Úgyhogy nem is kívánom megtanulni, de ez a "transznemű nő" kifejezés számomra mindig is egy vicc marad. Mint a fém faház meg a semmivel teli zsák.

Lehet lepontozni "a kor szellemében", akkor sem leszek polkorrekt.

2019. nov. 7. 22:19
 6/16 anonim ***** válasza:

@Anxious:

Én a napokban vettem egy "matt szájfényt". Kicsit elgondolkoztam rajta :)

2019. nov. 7. 22:23
 7/16 anonim ***** válasza:
Na meg a kockasajt: Háromszög alakú darabok kerek dobozban.
2019. nov. 7. 22:24
 8/16 anonim ***** válasza:

4: ???

Annyit kérdeztem, hogy shemale-ről van-e szó (csajnak kinéző, de fütykössel), vagy már teljesen át van operálva és van nunija is csináltatva.

2019. nov. 7. 22:27
 9/16 anonim ***** válasza:
42%
Nem randizok férfiakkal.... vallja magát aminek akarja, a húsvéti nyúlnak vagy Gábor Zsazsának, férfinek született akkor férfi is marad. Tömheti magát női hormonnal, műttetheti is magát ha van pénze, ettől függetlenül ha jó fej és lehet vele dumálni mint emberrel akkor semmibaj. f/26
2019. nov. 7. 22:36
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

A szexuális vonzalom hatalmas része a párkapcsolatoknak, márpedig (sajnos vagy sem) ez nagyrészt a nemiszerv körül forog,nem pedig belso identitások körül. Voltak már a történelem folyamán olyanok akik megpróbálták ezt megváltoztatni (atnevelo táborok) és a belsőt 100%ban a külső elé hozni, de ezeknek sosem lett jo vége.

Nem írtad, hogy kit célzol meg ezzel a kérdéssel, de többé-kevésbé kijelentheto, hogy a transz nőknek a legnagyobb esélyük a biszexuálisoknal van,

2019. nov. 8. 04:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!