Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szimpatikusnak tartanád egy transznemű nő személyiségét és jól éreznéd magad a társaságában akkor randiznál vele?
"transznemű nő"?
Ez nem egy kicsit paradoxon? A transznemű nem az aki egyik nemhez se tartozik, vagy ezt vallja magáról?
Kicsit olyan ez, mint a törpe óriás fogalma a Once Upon a Time sorozatban.
Nem kívánok ezzel a baromsággal többet foglalkozni, őszintén lehet nem vagyok polkorrekt, de számomra ez a 32 féle nem egy őrültség marad. Pláne mikor van köztük néhány amit 1-1 Eric Cartman lelkületű személy aggatott magára érdekből. Úgyhogy nem is kívánom megtanulni, de ez a "transznemű nő" kifejezés számomra mindig is egy vicc marad. Mint a fém faház meg a semmivel teli zsák.
Lehet lepontozni "a kor szellemében", akkor sem leszek polkorrekt.
@Anxious:
Én a napokban vettem egy "matt szájfényt". Kicsit elgondolkoztam rajta :)
4: ???
Annyit kérdeztem, hogy shemale-ről van-e szó (csajnak kinéző, de fütykössel), vagy már teljesen át van operálva és van nunija is csináltatva.
A szexuális vonzalom hatalmas része a párkapcsolatoknak, márpedig (sajnos vagy sem) ez nagyrészt a nemiszerv körül forog,nem pedig belso identitások körül. Voltak már a történelem folyamán olyanok akik megpróbálták ezt megváltoztatni (atnevelo táborok) és a belsőt 100%ban a külső elé hozni, de ezeknek sosem lett jo vége.
Nem írtad, hogy kit célzol meg ezzel a kérdéssel, de többé-kevésbé kijelentheto, hogy a transz nőknek a legnagyobb esélyük a biszexuálisoknal van,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!