Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ismerem a lányt teljesen, de megszeretném ismerni nagyon, lehet belőle valami?
különösebb tanács az első pár találkozásra nem kell:
légy önmagad, légy kedves, és beszéljetek akármiről, a lényeg h jobban megismerd :)
Pár szóban én is el tudom mondani ami fontos még, nem kell ehhez e-mail cím...
Szóval ha írsz neki és felvetted mondjuk msn-re és kialakulhat úgy érzed, egy "rádírok- rámrsz" viszony, akkor próbáld ahhoztartani magad, hogy ne legyél tolakodó. Arra gondolok, hogy ha látod pl h bejelentkezik, akkor nem rögtön írsz rá és támadod le. (Én speciel ezt nem szeretem) Ugyanakkor próbálj figyelni rá, arra hogy áll hozzád, hiszen ezzel őt is és magadat is megkímélheted egy kellemetlen élménytől.
De én drukkolok neked!:)
22/L
Ja és még valami, ha szóbakerül a jövőkép, ne túl magabiztosan nyilatkozz róla, túl elbizakodottan, ez nekem még ami nagyon taszító tud lenni. Viszont egy bátortalan, de annál őszintébb utalás a közös jövőre azért jól tud jönni...
(de ez csak az én véleményem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!