Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szégyenlős fiú hogyan mutatja ki ha tetszik neki egy lány?
Utolsó előtti válaszoló vagyok:D
Hát figyelj, az tényleg jó lenne megtudni,hogy hány évesek is vagyok! :)
Úgy könnyebben tudnánk tanácsokat adni! :)
Mivel azt írtad,hogy 2 évvel idősebb ..háát tényleg számít a kor:/ Szóval lehet,hogy félre értetted mivel idősebb..de az is lehet,hogy tetszel neki és csak azért nem kezdeményez,mert idősebb nálad:D:/
Írd meg a korotokat:)Akkor talán tudok egyenesebb választ adni;D
Hát elöbb utobb ki fogja mutatni,mert a szive nem fogja birni a semmittevést:D
Én is igy voltam.Most már kijelenteném az egész világnak,hogy mennyire szeretem öt:D
Jaj, mármint én vagyok nála 2 évvel idősebb :D
Én 20 vagyok, ő 18 :)
Aha, hát figyelj annyira nem sok ez a 2 év így,hogy Te 20 ő meg 18 éves.. legalábbis szerintem:D
Hát mivel Te vagy az idősebb,igaz nem sokkal lehet,hogy nem mer Még lépni, de előbb-utóbb ha tényleg tényleg bejössz neki akkor lépni fog;D reménykedjünk =P
Ha meg nem,akkor Te tedd meg,úgy sem veszíthetsz vele semmit:D ... ha meg félre értetted a dolgokat akkor égsz egyet.. de később majd csak egy jót nevetsz rajta;)
Remélem tudtam segíteni! =)
Üdv!
Igen, tudtál segíteni, megfogadom a tanácsodat. Várok még egy kicsit, és ha nem történik semmi, erőt veszek magamon.
Köszönöm, hogy ennyiszer visszanéztél :D :)))
Különben is, gondolj arra, hogy egy 80-as Paladin nem fél semmitől:D
(de még egy 60as Hunter se):D:D:D
Utolsó előtti vagyok =D
Szívesen segítettem^.^nincs mit =P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!