Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagydarab férfi jo stilussal hatrannyal indul egy vekony ferfival szemben?
Figyelt kérdés
Nagyon megneheziti a tulsuly a parkeresest, ha nem hasonloan tulsulyos baratnot, hanem atlagos testalkatu baratnot szeretne talalni egy nagydarab férfi?2019. okt. 18. 12:48
1/7 anonim válasza:
attol fugg mennyire es hogy nagydarab. ha pl 190 centi es izmos-husos az meg jo is lehet. ha 175 centi es 90 kilo haj az gaz, akkor fogyjon le pl es maris tobb eselye lesz.
2/7 anonim válasza:
A szépség mindenkinél mást jelent, ízlések és pofonok.
Nálam kizáró tényező a kövérség.
3/7 anonim válasza:
Soha nem értettem, miért ragaszkodik valaki foggal körömmel olyanhoz, amit ő nem tud nyújtani a másiknak. Miért?
Ha szerencséje van, akkor talál normál alkatú nőt, de ahhoz évszázadokat kellene várnia hogy összejöjjön.
Úgyhogy igen, nagyon megnehezíti, mert ilyenkor eleve az ilyen típus lefogyva sem egy főnyeremény.
4/7 anonim válasza:
Ha van pár milliója lefogyasztani magát műtétekkel akkor nem. De keveseknek van ennyi pénze. A normál úttal meg sok jót ne remélj, láthatod, hogy már itt is írják, hogy az sem lenne nyerő, kvázi "nem érvényes".
5/7 anonim válasza:
Nálam előny, ha nagydarab a pasi, de csak ha magas is.
Viszont én husibaba vagyok, úgyhogy az èn véleményem nem számít.😄🤷🏻♀️
6/7 anonim válasza:
Idézd meg Andy szellemét. Van az a pénz,hogy egy dubajozással hírbe hozott nő szóba álljon veled. Esetleg Rolandot, hogy hogyan építették le vékonyabb fiatalabb férfi létére.
7/7 anonim válasza:
Az igazán csak attól függ, hogy kinél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!