Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti kit választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kit választanátok?

Figyelt kérdés

Két férfi van nálam most képben.

Egyikükkel neten ismerkedtem meg (nem társkeresési céllal). Az első találkozásunktól kezdve érzem köztünk a szikrát, de valamiért nem igazán lép felém. Néha találkozunk, nagyon jól érezzük magunkat egymás társaságában, valószínűleg csak egy kicsivel több biztatás lenne neki, hogy érezze, nem csak barátnak tekintem.

A másikat már sok éve ismerem, soha nem tekintettem rá férfiként, csak ismerősként. Nem rossz pasi egyáltalán, csak valahogy engem nem fogott meg semmivel. Pár hónapja észrevettem, hogy próbál közeledni. Aztán úgy adódott, hogy egy közös iszogatás után közelebb kerültünk egymáshoz. Pont úgy közeledett, ahogy nekem az jólesik, remekül eltalálta az ütemet, levett a lábamról. Csókig jutottunk el, de utána nagyon összezavarodtam. Nem tudom, hogy akarok-e folytatást. Néha úgy gondolom, hogy igen, máskor pedig úgy, hogy nem.

2019. okt. 17. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
A másodikat engedd el. Én így jártam, és 2,5 évig voltam együtt egy ilyen nővel akivel barátként kezdtük. Annál fájdalmasabb volt a szakítás.
2019. okt. 17. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Egyiket sem. A párod ne választás legyen, hanem egyértelmű döntés. Csak így éri meg. Ha két emberhez is közel tudsz kerülni egyszerre akkor egyik sem fogott meg ahhoz eléggé, hogy jó kapcsolat legyen belőle. Olyan emberrel legyél együtt akivel mindkettőtöknél egyértelmű döntés, hogy na igen, őt akarom.
2019. okt. 18. 00:00
 3/5 anonim ***** válasza:
34%
Olyan vagy mint a többi, kis picsogós k urva!
2019. okt. 18. 00:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket sem. Az első nem bíztatásra vár, elhiheted, elég neki ennyi. A második meg csak a pia miatt volt, ne erőltesd.

Hány évesek vagytok? Nem hiszem, hogy ennyi lenne a választék...

2019. okt. 18. 12:23
 5/5 anonim ***** válasza:
3.
2019. okt. 18. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!