Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizol egy pasival. Elmondja, hogy szexualpszichologus. Mi lenne az elso benyomasod? Mit gondolnal rola?
Reszletesebb kifejtos valaszokat is szivesen olvasnek. Akar pozitiv, akar negativ.
Lennenek vele kapcsolatban felelmeid? Ha igen, mik?
Oszinten? :D
Az lenne az elso gondolatom hogy milyen jo lehet vele a szex :DDD es hogy mennyit tudna tanitani. Es maris vonzobbnak latnam meg ferfiasabbnak.
De ez az en velemenyem.
Bocsi az ekezetekert :D
23/L
Első gondolatom az lenne,hogy kamuzik vagy tényleg az.
Ha tényleg az, függetleníteném magam attól,hogy csak ezt bármilyen megítélés alá tegyem, összességében nézném,hogy szimpatikus-e.
Ha szimpatikus, nem lennének Vele kapcsolatban félelmeim emiatt, vajon miért is? Nem hinném,hogy hivatásszerűen kezelné a szexuális életünket.
Hülye hasonlat..."suszternek nincs jó cipője" alapon bármilyen lehet a szex Vele...
Nekem szimpatikus lenne, a pszichológia nagyon szép hivatás. Hogy ő erre szakosodott - Ennek a miértje érdekes lehet, biztosan rákèrdeznèk.
Nem félnèk, hogy ez a kapcsolatban mit jelent - a pszichológus nem kezeli a családtagjait, én nem gondolnám rögtön, hogy "hazahozza a munkát".
30/N
Én attól tartanék, hogy kamu.
Mutassa meg a diplomáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!