Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kell azt mondani minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell azt mondani minden érettebb férfire, hogy kanos?

Figyelt kérdés

Miért kell ismerettség nélkül beskatujázni a másikat?

Láttam, hogy volt egy ezzel kapcsolatos kérdés amit a 13 éves lány tett fel.

Erre reagálva most én szeretnék kérdezni, személyesen a 22 éves srác.

Miért gondoljátok, hogy szexuális játékszerként használnám a lányt?

Mondok egy még hihetetlenebbet, miért gondoljátok, hogy egyáltalán lefeküdnék vele idő előtt?

Undorítóak vagytok egytől-egyig.

Figyelemmel követtem a válaszait és csak szörnyülködni tudtam.

Így megbélyegezni engem visszataszító.

Nem vagyok rosz ember.

Nem vagyok gonosz.

Nem vagyok aberált...

Tudjátok mit?

Elmondom én.

Halálosan lelki szegény vagyok emberek.

Ti k***ára nem tudjátok, hogy mit jelenthet az ha valaki depresszióba esik amiatt mert egyszerüen az élet soha egy percre sem adott neki esélyt.

Nem tudjátok milyen érzés nap mint nap kihasználtnak lenni.

Nem tudjátok milyen érzés amikor téged hibáztat a főnököd olyanért amihez közöd sincs.

Nem tudjátok milyen érzés úgy élni, hogy megpróbálsz egy barátnőt keresni de rád nézve mindenki nyomban el is fordul.

Azt vettem észre a fiatalabbak mások.

Ők tényleg tudnakbőszintén szeretni és tisztelni valakit és nem a korom miatt.... Ők nem ítélnek el úgy, hogy még csak nem is ismernek.

2019. okt. 9. 15:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt olvasd el:

[link]

2019. okt. 9. 19:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A magadfajta az undorító.

Meg azok, akiknek bárki megteszi. A kislányok, az exe legjobb barátnője, bárki, az útjába kerül. Csak szét kéne b.. szni a fejedet.

2019. okt. 9. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi nem kezd 13 éves gyerekekkel. Te csak hímnemű vagy.
2019. okt. 9. 20:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon durva,hogy már az írásodból is ennyire kijön,hogy beteg vagy. Minden bunkóság nélkül mondom,hogy kezeltesd magad, ijesztő, hogy ilyen emberek szaladgálnak köztünk az utcán.

22/L

2019. okt. 10. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!