Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szerintem jogos, ha egy kapcsolatban egy férfi többet fizet, mint egy nő. Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
A nők általánosságban 30 %-kal kevesebb fizetést visznek haza, többnyire többet költenek öltözködésre, az ápoltság fenntartására. Több érzelmet fektetnek bele a kapcsolatban, gyakran megértést tanusítanak. Fiatalabb korban, pl egyetemen a család anyagi háttere a meghatározó, de én szerintem nem minősül attól valaki aranyásónak, ha jól esik neki a törődés, illetve ha kap apróbb megleptést, vacsora meghívást, amivel nem okoz anyagi csődöt a másik félnek. Egy randira egy csinos szett sem 2 Ft, szerintem nem a nő feladata állni a költségek nagy részét.2019. okt. 6. 12:17
11/13 anonim válasza:
Bocs mar nem igen van ilyen... hogy a nők kevesebet kapnak az max azert van mert mar pozícióban dolgoznak! Az igaz hogy többet költenek magukra de egy jo kapcsolatban az a legjobb ha a felek ugyan annyit költenek egymásra!!! Elso par randira a férfi fizet nyilván valoan de olykor a no is fizethet! De egy komolyabb kapcsolatban a no is kiveszi a részét!
12/13 anonim válasza:
Utolsó!
Sztem pont egy komolyabb kapcsolatban nem kell a nőnek annyit költeni, mint egy lazábban.
A komolyabb kapcsolat az sok ideig tart ugye, na most egy sok ideig tartó kapcsolatban a nő ponthogy inkább magára koltson, h a pasi ne unja meg. Sexibb rucik, konditerem, szóló, smink ezek nem 2 filléres tételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!