Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már nem divat elvinni a nőket valahova randizni? Vagy valami programra? maradt pl a kocsiban beszélgetés? Ez lenne a randi?
Mi baj a felezéssel?
Én nem tartom korrektnek lehúzni barkit önálló keresettel rendelkezőként meg mikor még kvázi ismeretlen...
Mi a baj a felezéssel?
Néha én hívom meg a barátomat, néha ő engem, de általában felezünk.
22/L
Leírom, hogy mi a gond a felezéssel!
Az, hogy KASZTRÁL.
Azért fizet a FÉRFI, mert ez egy gesztus a nő felé, és jelzés, hogy telik rá.
Ha a nő felezni, pláne fizetni akar, az SOK, FÉRFI számára annak a jele, hogy nem akar semmi továbbit.
Ráadásul én a NŐKET szeretem, nem a femináci, emancipancimancikat.
Ennyi.
Felezés...haverokkal igen, ha szórakozni megyünk, de nővel...soha!
Nehéz nőként ennyi mindenkinek megfelelni,anno volt aki meghívott és Miután nem alakult jól pénzéhes szajhának le hordott...mindezt egy mekis menu miatt 😀😀
Azóta alakult ki nálam a felezés.
kedves 14es
ez a szokás onnan maradt ránk h alig 100 éve még nem volt a nőknek önálló bevétele, így a férfinak KELLET fizetnie mindig lévén nem volt más megoldás.
manapság már a nőknek ugyan úgy van bevételük és így nem szorulnak rá erre. vagyis megmaradt gesztusként h a férfi akarjon fizetni de a nő legalább ajánlja fel a felezés lehetőségét.
viszont nyugaton alap h feleznek addig amíg nem élnek együtt vagy házasság lesz . sok esetben utána is a felezés megy tovább. és ezzel nincs gondja senkinek sem .
személyesen annyit írnék h ha nőként lehúzos rib...nak neveznek mert egy 300.- tételt (tea) fizet neked a pasi (direkt nem férfit írtam) amit nem kértél... de mégsem szeretnéd folytatni az ismerkedést akkor jogosan merül fel, h nem engedem meg, h fizessenek nekem mert nem akarom azt hallani h golddiggert vagyok egy 300.- tea miatt.
14-es, de ha többször learanyásóznak, ha nem ajánlod fel a felezést párszázas tételeknél, akkor átgondolnád a dolgot, hogy felajánlod-e inkább, hogy ne pénzéhesezzenek le 1 randi után.
Nekem is felajánlotta egy ismeretlen, hogy eljön értem autóval és elvisz színházba és hazahoz, de amikor felajánlottam előre, hogy oké, de akkor legalább a színházjegyem kifizetem, eltűnt. Holott ezt nem emancipációból ajánlottam fel, hanem túl sok rossz tapasztalatom volt beszólásokat illetően.
Amelyik pali, egy sima belépő, vagy éttermi száma nem felezése miatt learanyásózza a nőt, az egy barom, és nem FÉRFI!
Én FÉRFI vagyok!
NÁLAM, az aranyásó ott kezdődik, ha egy wellness hétvégét fogad el, vagy elkísér egy külföldi konferenciára, az ÉN pénzemen, de nem fekszik le. Mert az egyértelműen aranyásás.
De egy kaja vagy jegy???
Na mindegy, mindig van másik csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!