Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell nőként flörtölni?
Hàt...figyelj, pasiként én az alàbbiakat figyeltem meg:
-hosszasan nézett a làny, szinte màr kellemetlenül hosszan,
-mindig csüngött a szavaimon, némelyik làny csak kukàn, màsok pedig aktivan bekapcsolódva a gondolatmenetbe (utóbbi jobban bejött),
-érintések, persze diszkréten.
A többi màr csak aprósàg, pl hajdobàlàs, önmaga simogatàsa, persze csak enyhén kiéhezetten.
Nagyjából egyetértek az előttem szólóval.
Ami még eszembe jutott: viccelődés, poénkodás, később kis csipkelődés a másikkal. Nyilván nem fárasztó módon, meg erőltetetten. De ezek jönnek maguktól, ha tetszik valaki, és ő is vevő rá. Lehet érezni a visszajelzéseken, hogy jól esik neki, vagy közömbös (esetleg irritálja).
kozhelyek es altalanos dolgok helyett (mint szemezes, mosolygas, erintes, stb.) inkabb nehany sajat tapasztalat:
ismerkedtunk egy fiuval es mire megerkezett egy kozos ismi sznapi bulijara en mar tul voltam egy koktelon es megjegyeztem neki h nem volt jo otlet ehgyomorra innom, mert kicsit spiccesnek erzem magam
erre o: nem baj, legalabb sarmosabbnak fogok tunni a szemedben az ital hatasara, mire en, nem kell ahhoz innom, hogy sarmosnak talaljalak
masik alkalom: beszelgettem a ferfivel, mar feltuntek a jelek, hogy kozos a szimpatia, majd hatradolt a szekben es a ket kezet a feje moge tette, amitol az izmos binyoja kivillant a polobol. En kicsit szegyenlosen de kajanul megjegyeztem hogy ne csinalja mert a latvany eltereli a figyelmem (epp egy komoly temarol targyaltunk). Nagyon imponalt neki a bok.
de olyan is volt mar, amikor egy barban ugy nyitottam a ferfi fele, akivel mar ismertuk egymast (nyilvan vadidegenhez nem megyek oda ilyen dumaval) hogy ellottem egy poent amit elotte hallottam valakitol: kerdezte mit iszom, megmondtam, rendelt, kihoztak, koccintottunk, majd odavagtam 'na, akkor nalam vagy nalad?' mikor kikerekedett a szeme hozzatettem gyorsan 'ne valogass vazzeg' szakadtunk a rohogestol, es ezt jelnek vette, hogy lehet udvarolni, lehet kozeledni. Nyilvan nem rohantunk az agyba, de jot tett a kapcsolatnak h nyilt lapokkal jatszottam.
egy altiba jartunk a sraccal, szoval nem volt vadidegen, de csak felnott korunkban talalkoztunk ujra es beszelgettunk. Nagyon jol elvoltunk es tettszettunk egymasnak. Megkerdezte hogy mik a terveim a kovetkezo hetre, mondtam neki, holnap veled fogok talalkozni, mert elhivsz randizni, nem? Nyilvan elhivott :D
A poénosság megvan, most ez eleg hülyén hangzik de szerintem meg a környezetem szerint jó humorom van.
De nem olyan flörtölős humor. És sajnos nekem nem jön zsigerből hiába tetszik az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!