Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet az első randi egy erdei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet az első randi egy erdei séta, vagy közös gombászás, vagy ez inkább a bizarr kategória?

Figyelt kérdés
Nem lesz mostanában randim, de azért felmerült bennem egy kérdés. Egy "félismerős" lánnyal az első randiféle lehet-e egy erdei séta, ha tudom, hogy szereti az erdőket, és én is szívesen megyek ki egy erdőbe. Vagy ez tipikusan az a sztori, hogy azt gondolná rólam, hogy meg akarom erőszakolni, esetleg még rosszabb, és azért csalom ki a szabadba.

2019. szept. 26. 13:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Első randinak teljesen kizárt, később már oké. Egyébként van egy fanatikus túrázós ismerősöm, kb az összes eddigi párja szintén az volt, de első randin soha nem túrázni mentek, hanem beültek valahova kávézni.
2019. szept. 26. 15:52
 12/13 anonim ***** válasza:
32%
Én baromi szívesen begombáznék :D
2019. szept. 27. 00:35
 13/13 anonim ***** válasza:
75%
Igen, közösen jó gombaszni... :-))
2019. szept. 27. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!