Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek mit jelenthetnek?
Sziasztok,
Múltkor elhívtam egy lányt a facebookon randizni (személyesen is ismerem már) és küldött 2 olyan emojit, amit nemigazán tudok hova rakni. Valaki aki kicsit jobban otthon van az ilyen kifejezési formákban tudna segíteni?
Az egyik egy fejjel lefelé mosolygós arc volt a másik pedig egy egy mosolygós arc, aminek elvan pirulva mindkét oldalon az arca és mosolyog és bevannak csukva a szemei meg van szemöldöke, nem tudom mi a pontos neve. Ezek mit jelenthetnek? Nem vagyok sajna otthon a társekeresésben és az ilyen hangulatjelekben ezért örülnék ha valaki kisegítene. Nagyon kedvelem ezt a lányt így örülnék ha jól alakulna a dolog de nem tudom ez mit jelent.
nyugi, ezek idaig tok pozitiv jelek
a koszones utan a emojit azert kuldte, mert az egyszeru szia valasz az nem volt eleg neki
a pirulosat pedig azert mert tenyleg elpirulos hangulatba kerult mert szepet irtal neki
legalabbis az en noi fejem ilyen okokbol irkalna ilyeneket
ebbol meg akarmi is lehet!
Oh és tényleg. Én most úgy vagyok vele, hogy amíg nem rendeződnek a dolgai, addig nem írok neki, mert nem akarok tolakodó lenni, szerinted az jó ötlet? Úgy vagyok vele hogyha készen áll, majd úgyis keres azokután, hogy egyértelművé tettem, hogy én szívesen ismerkednék vele.
nem tudom milyen dolgainak kell rendezodni, szoval ettol fugg hogy tolakodonak veszi a kozeledesed vagy sem
magambol kiindulva en mindig jobban orultem annak ha a fiuk inkabb irkaltak minthogy eltuntek
helyzetedet ismeretlenul irom, hogy neha neha, mondjuk hetente 1x vagy 2x (te ismered) irj ra nyugodtan csak amolyan heloszia, semmi nyomulas, semmi magasroptu eszmefuttatas, csak lazan, hogy tudasd vele hogy meg kepben vagy
tudom hogy te mar egyertelmuve tetted, de a lanyok hamar felejtenek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!