Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin miért akar egy strandra vinni? 16/L
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 14:34
11/24 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlen azzal a célzattal, hogy analizáljon első randin, bár lehet ez is benne van egy kicsit. :)
Szerintem 35 °C-ban nincs jobb progi mint a strand :)
12/24 A kérdező kommentje:
hát én javasoltam neki a fagyizást de azt mondta h az rövid ideig tart és egy fagyi közben nem tud megismerni..
2010. júl. 15. 14:50
13/24 anonim válasza:
Jogos :) Szerintem jó program a strand.
14/24 A kérdező kommentje:
nem is:@
de am híztam a nyáron:)egyfolytában csak zabálok:(
2010. júl. 15. 15:08
15/24 A kérdező kommentje:
sportolok minden nap 8km-t biciklizek:)
2010. júl. 15. 15:14
16/24 anonim válasza:
A sport alatt huzamosabb edzést értettem, nem 10 perc bohóckodást biciklivel...:) Amúgy a google tele van ilyesmivel, ha fogyni akarsz, akkor aerob-mozgásra van szükséged.
17/24 anonim válasza:
Egy laza 10 kilót le kéne dobnod magadról...
18/24 anonim válasza:
19/24 anonim válasza:
Talán mert nyár van és kettéb*szott meleg?!
Nem tudok elképzelni jobb programot ilyenkor a strandnál.
20/24 anonim válasza:
én is 16éves lány vagyok. 176cm és 54kg..rám sokan mondják, hogy túl vékony vagyok..és ez részben igaz is. ha sportolsz, mozogsz, és így érzed jól magad, akkor maradj így, ahogy vagy. :) ha eddig tetszettél magadnak, akkor ne néhány túl okos válaszolóra hallgass...:) egyébként az én barátom a strandon dolgozik, sokszor látott már fürdőruhában..igaz suliban ismert meg, de nem voltam zavarban előtte az első strandoláskor sem.:) persze mint minden pasi, kíváncsi az alakodra...de ha meg szeretne ismerni, akkor ehhez ez is hozzátartozik. még mindig jobb, mint ha összejöttök és csak rá 2-3hétre lát fürdőruhában..te is jól fogod magad érezni, hogy "túl vagy" ezen is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!