Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismertek jó fánkozót Budapesten?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek jó fánkozót Budapesten?

Figyelt kérdés
Ismertek valami olyan helyet ahol nagyon fánkokat lehet enni? Egy randi helyszín lenne

2019. szept. 18. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
A fánk az olyan hogy vagy otthon sütök vagy veszek egyet 60 forintért a lidl/auchanban. Fánkozó? Te jó ég! Alapból szar egy hely, hát még randinak! Nem tartanálak normálisnak ha ennyit tudnál csak...
2019. szept. 18. 13:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Timi fánkozója a Kodály köröndnél.
2019. szept. 18. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
The Donut Library - én nagyon szeretem, mert finom és jól is néz ki. Asszem 500Ft körül van egy fánk.
2019. szept. 18. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Én itt lakok a köröndnél, de nincs itt semmiféle fánkozó. Ha özvegy Vajnánééra gondolsz, az nem itt van.
2019. szept. 19. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!