Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő alatt döntitek el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt döntitek el, hogy tetszik nektek valaki?

Figyelt kérdés

Fiúk-lányok válasza egyaránt érdekel.

Arra gondolok, hogy állítólag az első benyomás sokat számít és 30 mp alatt eldől, hogy bejön-e nekünk egy illető (illetve hogy mi bejövünk-e). Most nyílván nem a konkrét számon van a hangsúly, hanem az érdekelne, hogy ti hogy látjátok, valóban ennyire fontos az első benyomás?

Én magamon nem vettem észre ezt, sőt, akit látok egyszer és utána soha többet, azt valószínüleg észre sem veszem.

Most itt a "külsőségeken" alapuló vonzalom a kérdés, mert tudom, hogy a belső megismerete is fontos (sokkal fontosabb) + barátságból is kialakulhat szerelem, amikor ezt a kérdést nincs értelme megvitatni.

De mondjuk ez az "első benyomás" szabály kb. mindenre vonatkozhat elméletileg, nem csak az ilyen jellegű ismerkedésre.

Lényeg, hogy szerintem sokkal több idő kell ahhoz, hogy kialakuljon valami "ítelet" bennem, hogy most bejön-e az illető vagy nem.

2019. szept. 18. 05:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

Nő vagyok. És nem sokat adok az első benyomásra az emberi kapcsolataimban. Az első benyomás ahogy írod is, egy pillanatnyi állapot, nem ad teljes képet egy emberről de nekem meg a vonzalomhoz sem elèg.

Ez maximum arra elég hogy ránézek valakire és látom hogy számomra jól néz-e ki az illető v sem. De ennyi. Ez nekem még nem vonzalom. A vonzalom számomra azt jelenti hogy láttam már párszor, láttam a mozdulatait, hallom a hangját, a beszédstílusát, jobban a pillantását, beszéltem-e vele, milyen volt...

Ezek után dől el hogy a szimpla számomra jó külső mellé társul-e vonzalom.

Van olyan is aki elsőre talán nem az álompasim (pedig helyesnek gondolom) de többedik alkalom után hogy láttam kezd el megfogalmazódni bennem hogy "ne igen ,benne van valami ami megfog".

Vagy olyan is van akit nagyon jóképűnek találok, de valahogy sokáig nem foglalkoztam ezzel hogy amúgy nagyon is az esetem, fel sem tűnt amikor beszéltünk se hogy mennyire jófej. Idő kellett ahhoz hogy egyáltalán feltűnjön azóta pedig ki se tudom verni a fejemből.

2019. szept. 18. 22:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Pillanatok alatt eldöntöm, hogy tetszik-e valaki.
2019. szept. 19. 02:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként sokat számít a külső, de még többet a hozzá passzoló hangszín és beszédstílus. Lehet egy nő bármilyen csinos ha olyan hangszíne van hogy feláll a szőr a hátamon.
2019. szept. 19. 16:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első 15-20 kapcsolatomnál jóval több idő kellett. Aztán rájöttem, hogy igazából csak azokkal érdemes foglalkoznom, akiben valami megfog. Ez a "megfogás" pedig csak egy pillanat műve.
2019. szept. 19. 16:14
 15/15 1112 ***** válasza:
55%

Hát alapból az első benyomásból már lejön, hog ymiylen.

De ha mégsem, akkor mondjuk pl rövid időn belül úgyis kibújik a szög a zsákból és előtérbe kerül, megnyilvánul a saját, eredeti személyisége, pl ha rejtegetni próbálná is. Szal ha alapból bejön, és pl senkinek nem tesz semmi rosszat, akkor az az ember az elejétől ,folyamatosan tetszik. Addig amíg kedvesen él, hogy nem bánt senkit, meg közben nem is beképzelt/arrogáns, meg tényleg nem is bunkó se.

Szóval alapvetően már kb elsőre el lehet-e dönteni, hoyg tetszik-e valaki, meg klassz-e , kellemes-e a kisugárzása; az egész lénye tehát. Meg pl tényleg szal,a szemében is látszik általában az ember személyisége, nagyon ritka az , mikor valaki el tudja titkolni csak úgy a hétköznapokba, és nem pl egy színházi szerep kapcsán, hanem úgy a mindennapokban. Pl utcán, kisboltban, iskolában, munkahelyen, buszmegállóban, mittomén ha látod, és mondjuk pl nem szerepet játszik.

2019. szept. 19. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!