Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívott a csaj egy programra!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívott a csaj egy programra! Hogyan kéne ezt értenem? Baráti dolog csak?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, ő 31, munkatársnő akivel gyakran beszélgetek, együtt szoktunk kijárni ebédelni. Ő ilyen csinosabb, de nagyon jó értékrendű nő, nem ilyen ribizli féle. Nagyon csinosan is öltözködik mindig. Én jóval átlag alatti vagyok, a visszautasításokból írhatnék egy könyvet is. Egy barátnőm volt még 17 évesen néhány hónapig, azóta semmi. Nincs gyereke, férje és barátja se. Egyszercsak tegnap megkérdezte hogy elmennék-e vele szombaton délelőtt egy 4-6 órás túrára, majd utána főz nekünk a lakásában vacsorát és utána borozgatunk, ne kocsival menjek.

Én teljesen barátinak veszem ezt a meghívást, úgy tervezem hogy úgy is fogok viselkedni! Gondolom nem ért rá senki akit elhívhatott volna és maradtam én.

Szerintetek jól teszem hogy nem értem félre a dolgot?

2019. szept. 12. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye vagy!? Ez egyértelműen felhívás a keringőre. Ne légy már ennyire kishitű!
2019. szept. 12. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem baráti...
2019. szept. 12. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak baratinak veszed, abból baj nem lehet. Habár én nem szoktam lakáson kvázi idegennel borozgatni. Ez kicsit olyan mint amikor a fiú athivja a lányt filmezni.
2019. szept. 12. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

En ha egyedulallo lennek es valami miatt nem lennenek barataim (vagy nem ernek ra sosem), lehet, hogy elhivnek egy sracot valami programra, csak hogy ne kelljen egyedul mennem.

Leginkabb olyan sracot, akibol nem nezem ki, hogy beprobalkozik.

VISZONT mivel a lakasara is meghivott, igy meg en is azt mondom, hogy lehet belole tobb...

Nalam sokan probalkoznak altalaban, ugyhogy en ertekelnem, ha nem kezdenel el rogton fogdosni, de azert figyelj oda a jelekre, ne legyel tul bamba.

28N

2019. szept. 12. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A túrázás lehetne baráti. De az hogy felhív a lakására, úgy hogy közben csak munkatársi kapcsolatotok van (tehát nem régi jóbarátok vagytok), vacsora főzés, borozás...Ez elég egyértelmű hogy nem barátkozni akar.

Sőt az is lehet hogy az éjszakát is ott töltöd, csak ne igyál előre a medve bőrére;)

2019. szept. 12. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
na mi lett?
2019. szept. 23. 19:54
 7/7 A kérdező kommentje:
A borozáskor mondta, hogy “de nehogy félreértsd” majd kikérdezett a Matt Boomer jóképű színész hasonmás kollégáról. Mintha a barátnője lennék :( Ott is aludtam a kanapén, persze semmi nem volt! Szerintem a srácról akart csak megtudni dolgokat.
2019. szept. 23. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!