Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretek beszélgetni mi lesz így megint a randin? Miről beszéljek? Vagy mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Randiztam tegnap egy pasival de én nagyon csendes vagyok nem is mondok magamtól semmit. És mikor ő már nem tudott mit mondani csend volt és elkezdett nevetni de megint akár velem találkozni én már nagyon félek megint mi lesz.
21l
2019. szept. 7. 22:24
2/6 anonim válasza:
Kerdezz es igy tudod beszeltetni
Milyen volt a hetvege stb
Youtuben vannak erre kommunikacios ötletek amugy
3/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az a probléma, hogy nincsenek közös témák? Amúgy ahogy a 2. írta, ez a készség fejleszthető. Régen én is elég kuka voltam, most meg képes vagyok "órákig" beszélgetni valakivel, ha érdekel az illető és csacsogós kedvem van.
4/6 anonim válasza:
Nyugi! Akivel összeillesz, azzal menni fog a beszélgetés! 🙂
Szóval a mostani randi csak annyit jelentett, hogy nem hozzádvaló a pasi, és viszont. Nem illetek össze, ennyi 🙂
5/6 anonim válasza:
De ha nem szeretsz beszélgetni, minek akarsz ismerkedni?
Megszólalás nélkül nehéz lesz.
6/6 anonim válasza:
Szia talàlkoztál vele? Milyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!