Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mutat pénztárcát, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mutat pénztárcát, ha tudja, hogy alapból tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Tinderről elkezdtem randizgatni egy pasival. Volt 3 randink. Eddig is kicsit nagyzolósnak tűnt, picit egoistának, de különben nagyon jófej, nagyon jó társaság és vonzó is, szóval nekem szimpatikus.

Eddig is szeretett dicsekedni, most viszont szóba jött vásárlás téma és mutatta nekem a pénztárcáját, hogy egyébként nagyon jól keres, rengeteg pénze van.

Igazából szeret a munkájáról meg a pénzéről mesélni, korábban is küldött neten már képet arról, hogy el kell számolnia és várjak kicsit.

Nem értem, minek hozza szóba mostanság azt, hogy neki ez alapján elég sok pénze van, ha tudja, hogy anélkül is tetszett nekem és találkoztam is vele?

Egyébként ti így komolyan vennétek a pasit?

2019. szept. 1. 16:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Akinek valóban sok pénze van, az nem szokott hencegni vele és főleg nem kp hordja magával.

Nem tudnám komolyan venni. Megszokta, hogy némely lányokat le lehet venni pénzzel a lábukról. Szó szerint. És veled is ezt játsza most.

2019. szept. 1. 16:39
 2/11 anonim ***** válasza:
72%

Jobban meg kellene ismerni, h eltudd donteni, h mert csinálja.

Lehet nem rég lett jobb az anyagi helyzete és megakarja ezt osztani valakivel. De sok más is lehet...

2019. szept. 1. 16:40
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

"Akinek valóban sok pénze van, az nem szokott hencegni vele és főleg nem kp hordja magával."

Pontosan. Kérdező, sikerült egy idiótába belefutnod :)

2019. szept. 1. 16:44
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen vetítős pasasok nem kóserek, hidd el. Lehet, hogy minden a haveré. Szinte biztos hazudik a pénzről. Akinek van, az nem mutogatja ilyen nyiltan, vagy teged se tart sokra, azt hiszi rbanc vagy akinek pénz az istene. Szerintem egy kamus lúzer.
2019. szept. 1. 16:46
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Egy igazi gyökérbe futottál bele.
2019. szept. 1. 16:51
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Ez egy gyökér fhaszparaszt.
2019. szept. 1. 17:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
"tartsad a vonalat légyszi, épp pénzt számolok" aztakürva xD
2019. szept. 1. 17:10
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

Na még ilyent XXD.

Én biztos,hogy nem venném komolyan.

2019. szept. 1. 17:16
 9/11 anonim ***** válasza:
33%
Mivel nő vagy nyílván tudja, hogy mással nem sok esélye van :"D
2019. szept. 1. 17:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem venném komolyan és nem is jönne be.
2019. szept. 1. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!