Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálta ezt szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt szerintetek?

Figyelt kérdés
Közös munka kapcsán megismertem egy lányt. Nagyon jól megvoltunk, közel került hozzám és túlságosan megkedveltem. Megcsináltam neki a kedvenc ételét, próbáltam a kedvében járni. Elhívtam egy találkozóra amire azt mondta hogy nem tudja még meglátjuk. Aztán amikor eljott az időpont egyáltalán nem szólt hogy mi van. Kb 3 órával később hívott fel és a munka miatt, közben úgy kezelt mintha először beszéltünk volna. Semmit nem.mondott a találkozóról. Egy perc után rám tette a telefont. Miért csinálja ezt velem?
2019. aug. 26. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
27%

Mert semmirekellő.

33/f

2019. aug. 26. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
EGyértelmű. Nem akar tőled többet.
2019. aug. 26. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Mert összekeverted a munkát a magánélettel, és az egyik legfontosabb szabályt szegted meg,.
2019. aug. 26. 15:44
 4/6 A kérdező kommentje:
De legalább annyiba nézhetne hogy ezt közli nem pedig majd rájövök
2019. aug. 26. 15:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán n akar tőled semmit?
2019. aug. 26. 15:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyrészt mert egy gyökér, másrészt mert pont le.. rja az érzéseidet.
2019. aug. 26. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!