Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten alig lehet vele beszélni, miért?
Megismerkedtem egy csajjal, imádnivaló élőben az egyik legjobb akivel ever találkoztam. Viszont neten teljes ellentettje, míg előben érdeklődő interneten alig ír vissza. Nem ertem. Persze az IRL dolog a fontos de így egy találkozót is kissé nehéz lebeszélni.
Kissé be vagyok zavarodba mert amúgy kedvelem, és szerintem ő is engem de nem tudom eldönteni hogy mi van igazából. Illene minden nap írnom de alig alig tudok miről. Értem hogy nem szeret felesleges dolgokról beszelni mint hogy "mit ettél milyen napod volt stb..." de most csak a jégkiralynőt jatsza vagy inkabb ne is erőltessem vele a netet hanem próbáljak meg vele irl haladni csak? (Mármint a legtobb csajról netről millió könnyű infót megtudok de róla nem sajnos)
És ezt tényleg rövidíteni kellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!