Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok milyen csaj vagyok? Nemet és kort is kérek.
Külső : Vállig érő barna hajam van , Világos kék szemem , Szép kerek segg , B/85ös mell , 165 cm és 63 kg . Arca.: Vastagabb szám van , Kicsit hosszukásabb orrom nem olyan hosszú , Hosszú szem nagy pupilákkal.
Belső : Kedves , Nagyképű , Szexi , Füllentős , Humoros , Ügyetlen , Ideges.
a belső tulajdonságok ütik egymást, nem jönnek be !
Hogy milyen csaj vagy külsőleg, képet !
Ez egy érdekes kérdés. Mivel sok embert ismerek így nem nehéz elképzelni, hogy is nézhetsz ki a leírtak alapján.
Ami a belsőt illeti, ott meg olyan leszel amilyenek meg ismernek. :)
szerintem barna vállig érő hajad van, kék szemed, van rajtad kb úgy 8-10kg felesleg a magasságoddal összevetve szerintem sok, kívétel ha a csontozatod erősebb mert akkor kevesebb, de ha jó az eloszlása a túlsúlynak akkor jól is nézhetsz ki bár szerintem sok az a 63 kg. . Néha elég problémás eset lehetsz , és talán néha idegesítő, és zűrös.
De emellett lehet hogy aranyos vagy.
Egy türelmes nyugodt típusú pasira van szükséged aki eltűri a dolgaidat és a hülyeségeidet ami néha előfordúl. És persze akinek te vagy az esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!