Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jobban bejönnek a lányoknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban bejönnek a lányoknak a külföldi férfiak?

Figyelt kérdés
A lányok válaszát is várom!
2019. aug. 17. 01:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Én már a kérdést sem értem. :D Kifejtenéd?
2019. aug. 17. 01:23
 2/11 A kérdező kommentje:
DO you speak hungary?
2019. aug. 17. 01:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
IGEN! Te vagy az élet császára vagy. 3.5 milliárd külföldi nőnek bejössz.
2019. aug. 17. 04:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A külföldi férfi minden országban egzotikusnak számít.
2019. aug. 17. 05:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Van, akinek igen, van, akinek nem.
2019. aug. 17. 07:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, mert dellásabbak.
2019. aug. 17. 08:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ettől fog valaki bejönni.
2019. aug. 17. 10:00
 8/11 anonim ***** válasza:
49%
Egyértelműen igen. Bár nem mindegy, hogy milyen külföldi. Jobb módúnak, és/vagy sztároltabb országokból valók a kapósak. Az indiai rázsmár tásir az nem fog bejönni :)
2019. aug. 17. 10:45
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
Ez sok mindentől függ. Nekem a magyar férfiak között nem volt sok szerencsém, pedig nem vagyok csúnya. Magyarországon is találtam olyan párt, akivel hosszú évekig együtt voltunk és szerettük egymást, de ritka az ilyen sajnos. Minden országban vannak bunkóbb és kedvesebb emberek, nálunk sajnos több a bunkó. A sima randik nagyon nehezen mentek legtöbb esetben. A külföldiekkel jobban megtaláltam a közös hangot. A férjem is külföldi. Nem azt mondom, hogy ez általános igazság, de rám igaz.
2019. aug. 17. 11:55
 10/11 anonim ***** válasza:
70%

Nekem külföldi barátom van. Eleve inkább külföldiekkel barátkoztam, mivel suliban nem tudtam beilleszkedni, ezért inkább a nyelvtanulós chat oldalakon töltöttem az időmet, utána meg persze úgy van vele az ember, higy de jó, hogy tanulja ezt meg azt a nyelvet, milyen jó lenne olyanokkal lenni, akik mellett még jobban meg lehetne tanulni. De a magyar pasik között is vannak olyanok, akiket látok mondjuk YouTube-on vagy akár személyesen, és első ránézésre szimpatikusak, viszont azt vettem észre, hogy azok már mind foglaltak.

23/N

2019. aug. 17. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!