Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemüveges vagyok. Úgyis fogok tetszeni valakinek?
NAGYON nem szeretem a szemüveget. Nélküle sokkal szebbnek érzem magamat. Úgy érzem , hogy nem áll jól.
Félek így senkinek sem fogok tetszeni :/ :(
Akkor szerintem először az önbizalmaddal foglalkozz, mint egy szaros szemüveggel.
Önbizalomhiány az látszik, érződik és inkább ez taszithatja a pasit és nem a szemüveg...
Amúgyis egy kapcsolat tönkremenésének az egyik forrása az önbizalomhiány....innen jöna féltékenység, bizonytalanság a hiszti és h nem bizol a pasidban stb...
Szál ne törődj szerintem a szemüveggel mert sokmindenkinek jól áll...
Én személy szerint szinte fel se tűnik ha valaki az adott pillanatban szemüveget hord vagy nem...
én nem tom h az a 16 éves lány már ilyenkor hord kontaklencsét...én 17 éves vok és azt mondták a szemészeten h nem érdemes kontaklencsét hordanom mer lehet h romlani fog a szemem mivel fiatal vok még...
am. meg én se hordom a szemüvegem:D nem azért mernem áll jol mert én ugyis tetszem magamnak de szemüveg nélkül jobban hozzászoktam magamhoz:D kontaklencsét én mindenképp fogok viselni majd!
Én imádom a szemüveges csajokat, bár a mostani barátnőm nem szemüveges.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!