Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha MSN-en kezek el ismerkedni? Jó tanácsok jöhetnek hogy hogyan kezdjek thx
Sztem nem gáz, bár sztem ez így túl direkt, hogy iwiwről leszeded egy lány címét és ott nyomulsz...engem akkor érdekel egy pasi igazán ha van benne valami izgalmas,tehát ha nem tudom rögtön, hogy odavan értem. Sztem játsz :) Honfoglaló, jójáték.hu, travian, ott kezdjetek el dumálni, ha kialakul a szimpátia, több napja együtt játszotok, akkor kérd el az msn címét és folytassátok ott :) Ismerjétek meg egymást. Én szeretem az ismerkedésnek ezt a módját, mivel a pasi nem csak a pópóm, vagy ezt-azt látja bennem ;) Persze a személyes talit nem érdemes túl sokáig húzni, mert a neten megismert személy élőben gyakran más, félénkebb stb, ami már nem biztos, hogy tetszeni fog, nomeg a kémia...
Remélem tudtam segíteni és sok sikert kívánok! (nő, 22)
Nem akarok nyomulni egy lányra sem, csak így tudok a "közelébe férkőzni" mivel egy suliba járunk, de ott ugye neki a barátnők, nekem meg a haverok :S :(
Első lépésnek jó az MSN nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!