Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30év közötti nők, milyennek kellene lennie egy idösebb 45-50 év közötti férfinak, hogy összejöjjetek vele komoly kapcsolatra vagy akár szexre?
Brad Pitt, George Clooney, Bruce Willis, Hugh Jackman, mindegy. A lényeg, hogy 50 évesen is tud egy férfi vonzó lenni. Feltéve, hogy fiatalon is átlagon felüli volt külsőre, és 20 éves kora óta azon dolgozik, hogy jól nézzen ki. Ami ku.rva sokba is kerül.
Egy random 45-50 éves, kapuzárási pánikos Jóska elkezdhet gyúrni, fogyhat, lekapja az őszülő szőrt a mellkasáról, rendbe teteti a fogait, lecseréli a ruhatárát, stb., hogy jobban nézzen ki, mint előtte. Kis szerencsével a 30 éve három szakban leamortizált 45 éveseknél jobban fog kinézni.
De nem fog igazán jól kinézni, nem lesz egy fiatal nő számára vonzó, ha egy három hónapos kampánnyal akarja kihozni magából a maximumot.
Fiatalabbnak kellene lennie egy olyan kb. 20 évvel.
Te jó ég, apám ennyi idős, ez undorító.... :DDD
26/N
Én csak szexre nem valószínű, hogy összejönnék vele.
Komoly kapcsolatra inkább.
Nekem fontos, hogy határozott legyen, és tudjon megnevettetni, az se hátrány, ha jóképű :D Na meg ugye őszinte, és ne ne csak egy éjjelre hajtson.
25N
Hát én nem hinném hogy ennyivel idősebb pasival összejönnék bármilyen téren is. Fiatalabbal hamarabb mint ennyivel idősebbel.
28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!