Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az osztálytásammal akartam járni tavaly, jártunk is, de nyári szünetbe megszakadt a kapcsolat. Szakítottam vele. Viszonylag jól viselte. Mindjárt tovább mondom. De most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Aztán kiderült, hogy még mindig szeret. én hosszas időhuzás után nemet mondtam neki. de van egy közös barátunk akitől sok mindent megtudok róla (mivel mi mát nem vagyunk nagy beszélő stílusban) Most mit tegyek?és ő az osztály egyik frontembere és ezt kihazsnálva sok mindenkit ellenem akar uszitani, csupán azért mert én nemet mondtam. Mivel már nem vagyok szerelmes. Olyan nehéz ezt megérteni? ! . Ezek szerint.amugy meg elárultam magam hogy egy másik oszt. Táram is tetszik. Az előző ezt megtudta, majd ezt felfogta oknak plusz azt is hogy én azért nem járok vele, mert ő csúnya. Pedig ez nem igaz, nem feltétlen a külsőre megyek, bár télleg nem egy szépség, de nálam nem ez az elsődleges. Most mit tegyek járjak vele (pusztán sajnálaból)? Vagy hagyam, hogy ellenem uszitsa pl. a barátaimat és az ő barátait (akiknek szintén nagy hatásuk van az osztályra) szóval mindenkit? Azt hiszem 1-2 ember maradna az őszinte barátom. De ebbe az a pláne hogy miatta már elveszítettem az egykori legjobb barátnőmet. Akit nem annyira sajnálok. Mert egyszer ugyis elveszítettem volna, hiszen ha nem most akkor máskor (de am azért mert a barátnőm az ő oldalán állt. ő sem értett engem meg, hogy csupán szeretetből nem járhatok már vele). Nekem elmúlt a szerelem. Olyan nagy cucc ez? Szerintem inkább az a baja, hogy nemet kapott és nem tudja elviselni. (amugy meg a pasinak az a véleménye rólam hogy nem vagyok valami szépség. Sőt. De ő ennek ellenére szeret. ) ezt persze a szemembe nem meri mondani (és ezelőtt enm sokkal lededósozott, hogy nem merek a szemébe mondani pár dolgot. )2008. nov. 14. 20:15
1/9 anonim válasza:
szia! hát tudod ez nagyon ura fvelem pontosan ugyan ez történt semmi sem történt másképen csak hogy ez esetben én vagyok a fiú és tudod én most ugyan erre trekszek hogy újra összejöhessünk mert úgy érem hogy valamit még nem fejeztem be vele és ezen seretnék változtatni és nagyon idiótán érzem magam és soha ne tudom megbocsájtani ezt magamnak tudod ez nagyon dúrva én most pont ezt a kérdést akartam feltenni másoknak .... nah mind1 és most még hülyébben érzem magam hogy ő ugyan ezt érzi mint te most denekem valaki azt modja járna még velem valaki azt mondja hogy nem de hülyén érzem magam mert mindíg előttem sugdolózik és közbe engem néz és olyan mintha engem bezélne ki hogy mien szánsalmas vagyok mert neki kiönöttem a lelkemet és ő meg mást nme tud tenni nem figyel rám s lesajnál:S
2/9 anonim válasza:
és nekem azt mondták ha elhívnám randira vhová akkor megbocsájtana mert mindenkinek jár egy 2. lehetőség nem?de én ehez elég balf*sz vagyok:( tudnál segíteni még ha te is tetted fel a kérdést
4/9 anonim válasza:
tudod ez az én kormba még nem normális de teljesen megtörtem de ezt szerencsére nem mutatom de nem tudom meddig bírom még:(
és nem vagyok normális hog nem bírom elfelejteni és csak magamat hibáztathatom mert egy lánnyal lógtam nyáron akivel régen akartam járni és azt hitte hogy járunk és ezért szakított velem:(
5/9 anonim válasza:
az a hlyzet, hogyha nem fogja fel hogy mit érzel, és ezér bosszt akar álni akkor
1. nem is szeret
2. egy s*ggfej
hirtelen ennyi jutott eszembe :)
6/9 A kérdező kommentje:
Sziia!!Köszii a vigasztalást, csak az a helyzet, hogy már én is meginogtam, hogy mit is tegyek, eddig legalább volt bennem annyi, hogy tuti nem, de kezdek félni tőle...:S am msn-ed van? talán ott könnyebb lenne,
2008. nov. 19. 15:53
7/9 A kérdező kommentje:
Am a te esetedre meg annyit tudnék mondani, hogy szerintem az, hogy ő mit érez, az nagyon fontos, (csak az én izémből kiindulva!) :S de, ha meg nem tudod elengedni, az meg....fúúúú.....hátt ... az nagyon szar...:S...am hány éves vagy ? és ő?
2008. nov. 19. 15:54
8/9 anonim válasza:
az msn címem occonoll@hotmail.com
9/9 A kérdező kommentje:
oksi....:D
2008. nov. 25. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!