Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vakrandi kinek hogy jött be eddig? Szívesen benne lennék egyszer 😁 26/f
Én sokat vakrandiztam.
Általában nem a lányok külsejével vagy személyiségével volt gond, hanem a hosszú távú terveikkel (igen, rövidtávú párhónapos kapcsolat több is alakult).
Az tény, teljesen 0-ról nem szabad indítani.
Ilyen vakrandi programokra, meg céges szervezett rapidrandi hülyeségekre nem szabad menni!
Én általában ismerősökön keresztül vakrandiztam sokat.
Nekem ismerősöm megmondta a hely nevét, időpontot és hogy milyen néven van az asztal foglalva. Ugyanez az információ eljutott a lányhoz is. (Sokszor ismerős ismerősének az ismerőse, tehát baráti társaság címszó alatt nem nagyon futhattunk volna össze)
Ott tudtunk meg egymásól bármit is először.
Persze annyit azért elmondtak nekünk, hogy a másik hány éves(értelemszerű), milyen magas(külsőség, de a legszembetűnőbb ami kényelmetlenséget okozhat), nagyjából milyen alkatú(ezt őszintén), illetve mi a foglalkozása(érdeklődés miatt).
Látni azonban először láttuk egymást, először hallottuk egymás hangját, és először derült ki a másik személyisége.
Általában jó lányokkal hoztak össze az ismerőseim, nem véletlenül lett többől is kapcsolat. Még ha rövid is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!