Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pua módszerrel próbált már valaki csajozni?
Igen, "ő":
https://www.youtube.com/watch?v=SXe7LRZtLrs
Komolyan ez a figura annyira jó PUA paródia amikor "csajozni" próbál :D
(De lelkületileg rendesebb, mint a legtöbb PUA, bár lehet csak simán ostoba)
Az elméletet olvastam, gyakorlatba már nem ültettem át. Egyébként ugyanúgy a nagy számok törvénye játszik, és szerintem nincs értelme az utcán meg akárhol ismeretlen csajokat hajkurászni, mint egy idióta.
A legtöbben egyébként félreértik, azt hiszik elég néhány bunkó beoszlást tenni és akkor már bukni is fognak a csajok. Valójában rengeteg gyakorlat kéne a megfelelő stílushoz, hogy önmagadbol a magabiztos stílusodat tudjad adni, de kérdés megér e annyi erőfeszítést... (nekem nem érte meg, inkább foglalkoztam a saját életemmel és céljaimmal, minthogy görcsösen nőket kergessek)
Ami hasznos belőle, hogy a fő csapdákat elkerülje az ember, amibe el lehet bukni (barátzóna, női tesztek, könyörgés meg pitizés a csajnak stb. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!