Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire fér bele ket ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fér bele ket ember kozt 15 akár tobb ev korkülönbseg? 19/l

Figyelt kérdés
2019. júl. 30. 15:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%
Én 18 voltam, amikor összejöttünk a férjemmel, 11 évvel idősebb nálam. 14 éve vagyunk együtt, boldogok vagyunk. 😊 Azt viszont hozzátenném, h bennünk sosem merült fel, hogy gondot jelentene a korunk, soha nem is okozott semmilyen problémát. Ha téged zavar, akkor nem biztos, hogy a helyeden vagy mellette.
2019. júl. 30. 16:44
 12/14 anonim ***** válasza:
19%

Köztünk 16 èv van. 11 ève vagyunk együtt. Az elejèn annyi idős voltam mint te most.

Sokmindenen múlik. Ő mit lát benned? Ha nem csak dugni akar, hanem tènyleg szeret az más. Ettől azèrt mèg lègy èsznèl! Az első másfèl èvünkben úgy voltam vele, hogy szerettem, de valószínűnek tartottam, hogy ez neki csak egy kapuzárási pánik. Nem az volt, de lehetett volna.

Hirtelen ès naiv voltam akkoriban. Próbállgatott nèha nevelni/terelni. Ezek miatt sok volt a veszekedès miután össze költöztünk.

Kèsőbb össze szoktunk.

Szerintem nem vèsz. Nem is a kor a lènyeg, maga az ember. Ezèrt annyi kimenetele lehet.

2019. júl. 30. 16:46
 13/14 Sunshinedoll ***** válasza:
61%
19 évesen nemtől függetlenül egyik irányba (+/-) sem a legjobb a 15 év korkülönbség.
2019. júl. 30. 17:23
 14/14 anonim ***** válasza:
75%
Elég rizikós dolog. Nem mondom, hogy nem sülhet el jól. Csak ilyen rohadtul ritkán van.
2019. júl. 30. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!