Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koreai párom nehezen ejti ki az "ö" és az "ü" hangokat. Mit tehetnék?
Kezdjük azzal, hogy helyesen nem tudsz írni magyar létedre. Azt, hogy spanyolba, meg ilyenek, ezeket csak prolik alkalmazzák. Az sokkal cikibb, mint az akcentus.
Svájci saját nyelv alatt mire gondolsz pontosan? A németre, a franciára, az olaszra vagy a romansra? :) Angolul is kiválóan beszélnek. Na?
Tipikus magyar paraszt vagy. Te aztán nem beszélsz más nyelvet, mert ez a te országod. Mondjuk arra kíváncsi vagyok mégis milyen munkája lehet egy csak magyarul beszélő embernek?
Azt tudod, hogy ez a nyelv az egyik legbonyolultabb? Iszonyat nehéz megtanulni a helyes kiejtést, írást. Az hogy koreai létére így megtanulta, inkább elismerést érdemel, nem savazást egy lumpenprolitól. Ki szerint ciki az akcentus? A proli barátaid szerint? Who cares?
Remélem kamu kérdés, mert ha nem, még eggyel több magyar, aki miatt szégyenkezhetünk.
az ü-t meg értem de az ö-t miért nem tudja? max annyi hogy nem tudja jól a nyelvet magyarázd el neki tanitsd meg neki ezt a két betűt mert ö az van a hangulban...
az ü is van csak elég gyengén ui-ként ami szinte átmegy wi-be de néha egy nagyon gyenge ű-be de amugy szerintem qurva aranyos tud lenni ha lány :D de ha ennyire zavar akkor ahogy írtam tanítsd meg neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!