Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha újra felkeresett a volt barátom, akit mindennél jobban szerettem, hogyan jöjjek rá h mit érez? (bővebben lent)
A volt barátommal másfél évig voltam együtt, 8hónapja vagyunk külön egy másik csaj miatt, akivel mai napig együtt van. Időközben sikerült túltennem magam rajta,eltemettem magamban az érzéseket amennyire lehet, és lett barátom, immár 2hónapja.
És a volt barátom felkeresett, úgy h elkezdett nekem írogatni msn-en, eljött hozzám beszélgetni, de úgy felkavarta nekem az érzelmeimet.. és "büszkeségemre" sikerült megcsalnom a mostani barátomat vele..Szeretem a mostanit persze.. de nem úgy mint a régit.. mert ő volt az első mindenben..
Mit csináljak, hogy viselkedjek a volt barátommal szemben, h ne lássa rajta h amilyen nehezen temettem el magamban az érzéseket, olyan könnyen előjöttek..tudom h nem lehet sokáig tartani ezt a megcsalós állapotot, legalább is nálam nem, mert előbb-utóbb mindkettőnknek lesz egy kialakult érzelme erről, és ha az egyik fél vissza vágyik a kapcsolatba, persze h rossz lesz neki h a másiknak csak második az életében. Szeretnék tanácsokat kapni.. vagy aki ilyen helyzetben volt.. köszönöm :(
Sziia. Nagyon köszönöm, h elolvastad, és válaszoltál rá. Ami azt illeti, az elmúlt 8hónapban 3x csalta meg velem a barátnőjét, az utolsó alkalomkor, ugye már volt nekem is kapcsolatom...nagyon lelkiismeret furdalásom van, de nem tudok nem-et mondani, és szeretném azt, hogy nekem ezek ilyen befejező "vergődések"legyenek, h vele vagyok. Mert már olyan boldog fele annyira sem vagyok, hogy megkeresett, mint régen voltam. Ha akarsz, írj priviben, mert nagyon jól esett a válaszod.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!